18-vuotias majoittui hotelliin poikaystävänsä kanssa ja lähetti kuvan parisängystä – äidin kuittauksesta hitti somessa: "Äitini luulee, että olen edelleen 12-vuotias"

10:20
Miten seksistä ja seksuaalisuudesta tulisi puhua kotona ja kouluissa? Videolla keskustelua aiheesta.

Äiti kiinnitti huomiota hotellikuvan oleelliseen yksityiskohtaan.

18-vuotias Caitlin Wren nautti illasta Edinburghissa yhdessä poikaystävänsä, Deanin, kanssa. Pariskunta majoittui Premier Inn -hotellissa, josta Caitlin lähetti äidilleen kuvan.

Kuvassa oli parisänky ja sen vieressä sohva. Caitlin jakoi Twitterissä äitinsä kanssa käymänsä keskustelun, jossa hänen äitinsä, Jeananne, ei ollut kykenevinään ymmärtämään parisängyn tarkoitusta, kertoo The Sun.

Nuoren naisen lähetettyä äidilleen kuvan hotellihuoneesta äiti nimittäin toteaa: "Harmi, että Dean joutuu nukkumaan sohvalla. Minähän käskin varmistamaan, että siellä on kaksi sänkyä."

– Ilta Edinburghissa poikaystäväni kanssa, ja äitini luulee, että olen edelleen 12-vuotias, Caitlin kuittasi jakamansa kuvakaappauksen yhteydessä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hitti somessa

Twiitillä on yli 40 000 tykkäystä. Somesuosio tuli yllätyksenä Caitlinille, joka ajatteli saavansa joitain tykkäyksiä ystäviltään. 

– Lähetin sen muutamalle ystävälle, ja he pitivät sitä hulvattomana, joten päätin julkaista sen Twitterissä ajatellen saavani ehkä 50 tykkäystä ystäviltä, Caitlin kertoo The Sunin mukaan.

– Äitini olisi samanlainen, totesi eräs Twitter-käyttäjä.

– Tuon takia ei lähetetä kuvia, muistutti toinen.

Myös äiti sai kuulla Twitter-suosiostaan. Caitlinin mukaan äiti vain vitsaili viesteissään aiheesta, josta oli vitsaillut jo ennen Edinburghin reissua.

– Hän ei koskaan ajatellut sen olevan niin hauskaa kuin se sitten oli.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja