Isän kauhunhetki taltioitui videolle – lapsen turvavyö petti vuoristoradassa

Huvipuistolaitteen turvavyön pettäminen taltioitui vahingossa videokameralle. Facebookissa jaettu video haluaa varoittaa mahdollisimman monia tästä vaaratilanteesta.

Tämän tapahtuman jälkeen kuusivuotias Kayson Latham ei taatusti halua vähään aikaan lähteä vuoristorata-ajelulle. 

Poika oli viettämässä isänsä kanssa hauskaa päivää huvipuistossa, kun jotain kauhistuttavaa tapahtui kesken vuoristorata-ajelun. Kaksikko oli ajelulla jo toista kierrosta, kun pojan turvavyön kiinnitys petti rikki kesken tiukan käännöksen. Poika liukui penkiltä vaunun pohjalle, mutta onneksi isä oli valppaana ja ehti napata kauhistuneen pikkupojan kainaloonsa.

Teksasilaisessa Wonderland Amusement Park -huvipuistossa sattunut välikohtaus taltioitui isän videokameralle.

Huvipuisto ryhtyi toimeen julkisuuden myötä

Tapahtuneesta järkyttyneen isän mukaan pahinta tapauksessa oli se, että hänen antamaansa palautetta ei otettu vakavasti.

– Kun kerroin asiasta työntekijälle, hän totesi samaa tapahtuneen myös aiemmin, isä Delbert Latham kertoo Facebook postauksessaan.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Isä on kauhuissaan siitä, että kyseinen huvipuisto on tietoinen vuoristoradassa piilevästä vaarasta, mutta ei ole tehnyt asialle mitään. Hän toivookin, että saisi Facebookin kautta varoitettua mahdollisimman monia ihmisiä piilevästä vaarasta. Hän kertoo, ettei halua rahaa, vaan jakaa tietoutta. 

Asian tultua julkisuuteen huvipuisto ilmoitti tarkistaneensa, että kaikki turvavyöt ovat asianmukaisessa toimintakunnossa. Kyseinen vuoristorata rakennettiin alun perin ilman turvavöitä, mutta turvavyöt lisättiin myöhemmin ylimääräisenä turvatoimena.

Video: Olethan valmiina myös toisenlaisiin vaaratilanteisiin?

Lähde: Good.is

Lue myös:

    Uusimmat