Karmea kämmi huoltoasemalla tallentui videolle – viereinen Lamborghini roihahti tulipalloksi

1:10

Toisinaan pienelläkin virheellä voi olla katastrofaalisen suuria ja kalliita seurauksia. Tämän sai kokea inhimillisen unohduksen tehnyt yhdysvaltalaisautoilija viime viikonloppuna.

Pääkuvan video

Eläkeläinen tuhosi huoltoaseman Volvollaan

St. Louisissa sijaitsevalla huoltoasemalla sattui viime lauantaina äärimmäisen vaarallinen onnettomuus, joka sai alkunsa tila-autoaan tankkaamassa olleen kuljettajan lähdettyä liikkeelle, vaikka polttoainepistooli oli edelleen autossa kiinni.


Inhimillisen mokan ja ilmeisesti myös bensapumpun turvajärjestelmien pettämisen seurauksena polttoainetta suihkusi ympäri mittarikenttää – ja valitettavasti myös tankilla olleen Lamborghini Huracanin tulikuumana käyneeseen moottoritilaan.

Lamborghineja oli tankilla kaksi, mutta vain toinen sai bensasuihkun päälleen. Auto syttyi räjähdysmäisesti palamaan ja tuhoutui täysin. Henkilövahinkoja ei kuitenkaan kaikeksi onneksi syntynyt.

Oheiset kuvat ovat peräisin etummaisen Lamborghinin omistajan kamerasta. Tila-auton kuljettajan mokan tallentanut video on puolestaan sivullisen henkilön kuvaama.

Katso video onnettomuuden aiheuttaneesta mokasta alta.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja