Isä tatuoi Taylor Swiftin ja Travis Kelcen kankkuunsa voittaakseen lapsilleen liput laulajan keikalle: "Tekisin mitä tahansa heidän vuokseen"

Taylor Swift juhli poikaystävänsä Travis Kelcen suoritusta NFL:n konferenssiliigan finaalissa 0:31
Katso myös: Taylor Swift juhli poikaystävänsä Travis Kelcen suoritusta NFL:n konferenssiliigan finaalissa

Australialainen Luke Porter tatuoi Taylor Swiftin ja Travis Kelcen kuvat pakaraansa.

Australialainen perheenisä Luke Porter toteutti hullunkurisen tempauksen voittaakseen tyttärilleen liput yhdysvaltalaismuusikko Taylor Swiftin konserttiin. Hän nimittäin tatuoi Swiftin ja tämän kumppanin, amerikkalaisen jalkapallon pelaajan Travis Kelcen kuvat kankkuunsa.

Porter otti tatuoinnin osallistuakseen Mix 102.3 -radiokanavan kilpailuun, jossa kuuntelijoilta kysyttiin, miten pitkälle nämä ovat valmiita menemään voittaakseen lapselleen liput Taylor Swiftin konserttiin. Porterin vaimo Rachel sai idean tatuoinnista epäonnistuttuaan saamaan parin kolmelle tyttärelle liput laulajan konserttiin.

– Tulin eräänä päivänä töistä kotiin ja kaikki itkivät. Kysyin, että kuoliko joku, ja he vastasivat, että "Ei, me missasimme Taylor Swiftin keikkaliput", Porter muisteli New York Postille.

Porter oli yksi viidestä vanhemmasta, jotka osallistuivat radiokanavan kilpailuun. Yksi isä vahasi jalkansa, pukeutui Swiftiksi ja piteli kylttiä vilkkaan tien varrella, yksi äiti ajeli päänsä, toinen söi kalan silmiä ja kolmas piteli käsissään isoa hämähäkkiä.

Kilpailun voittaja valittiin kuuntelijoiden äänten perusteella. Porter ja päänsä ajellut äiti etenivät lopulta kilpailun finaaliin, ja Porter julistettiin suorassa radiolähetyksessä kilpailun voittajaksi.

Tatuointi tehtiin radioasemalla, eikä Porterilla ollut sananvaltaa siihen, millainen ja miten suuri tatuointi tulisi olemaan. 

– Olin, että voi luoja, se on massiivinen, Porter muisteli. 

Porter kertoi New York Postille olevansa hyvin tyytyväinen tatuointiinsa. Hänellä ei ole ongelmaa esitellä sitä esimerkiksi työkavereilleen tai tutuilleen. 

– He rakastavat sitä, he pitävät minua hulluna. Mutta he tietävät, että rakastan tyttöjäni ja että tekisin mitä tahansa heidän vuokseen, Porter sanoi.

Porter ei kertomansa mukaan aio poistattaa tatuointiaan silloinkaan, jos Swift ja Kelce päätyvät joskus eroon.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat