Mainos

Isä löysi piilotetun kirjeen tyttärensä autosta – koskettava viesti sai kyyneliin

Kevin Duke osti tyttärelleen käytetyn auton tämän 16-vuotispäiväksi. Mies tutki auton huolellisesti, ennen kuin antoi sen lahjaksi ja löysi samalla erikoisen yllätyksen. Auton lokerosta löytyi huolellisesti piilotettu kirjekuori.

Kirjekuori oli osoitettu ”auton seuraavalle omistajalle” ja Duke avasi sen. Kirjeen sisältö sai miehen liikuttumaan ja hän laittoi siitä kuvan nettiin.

Kirjeessä auton entisen omistajan tytär kertoi tarinansa. Auton edellinen omistaja, eli kirjoittajan äiti, oli kirjeen kirjoittamishetkellä kuollut. Äiti oli menehtynyt tulipalossa, niin kuin myös tytön oma tytär ja hänen tätinsä.

Äiti oli kuulemma ajanut kyseistä autoa viimeisenä elinpäivänään lapsenlapsensa kanssa. Tyttö kertoi kirjeessä, kuinka autoon liittyy hänelle paljon tärkeitä muistoja.

Tulipalo oli tuhonnut perheen talon ja kaikki tavarat. Auto oli ainoa konkreettinen, jäljelle jäänyt esine. Tyttö oli joutunut kuitenkin luopumaan autosta, sillä vakuutusten kanssa oli ollut epäselvyyksiä.

Kirjeessä hän pyysi pitämään autosta hyvää huolta ja nauttimaan sillä ajamisesta. Tyttö kuvaili, kuinka onnellisia hetkiä he olivat viettäneet sen kyydissä ja kuinka uusi omistaja ajaisi ”enkelien kanssa”. Hän myös paljasti, että perhe oli nimennyt auton yhdessä Sylviaksi.

Kirjeen lopussa hän pyysi ilmoittamaan, jos uusi omistaja myisi auton joskus eteenpäin, sillä tyttö haluaisi ostaa sen itselleen takaisin. Kolmet hautajaiset olivat maksaneet niin paljon, ettei hän ollut aikanaan pystynyt pitämään kaaraa itsellään. Hän myös toivoo uudelle omistajalle kaikkea hyvää.

Duke halusi auttaa ja palauttaa Sylvia-auton tytölle. Hän tarvitsee kuitenkin rahaa ostaakseen omalle tyttärelleen uuden auton. Sylvian palauttamiseksi on perustettu kampanja, joka kerää varoja autoa varten.

***

5:32

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.