Mainos

IS: Yö-yhtyeestä potkut saanut basisti haastoi Olli Lindholmin oikeuteen – vaatii 35 000 euron korvauksia

Ilta-Sanomat kertoo, että Yö-yhtyeestä potkut saanut basisti Jukka Jay Lewis on haastanut Olli Lindholmin oikeuteen aiheettomista potkuista. 

Yö-yhtyeen nokkamies Olli Lindholm erotti noin vuosi sitten 35-vuotiskiertueen päätteeksi yhtyeestä kitaristi Daffy Terävän ja basisti Jukka Jay Lewisin.

Ilta-Sanomien mukaan Lewis on päättänyt nyt viedä asian oikeuteen. Mies vaatii Olli Lindholmilta 35 000 euron korvauksia sekä oikeudenkäyntikulujen korvaamista. 

– Muutoksen tuulet puhaltavat nyt todella rajusti. Saimme Daffyn kanssa potkut Yöstä onnistuneen 35-vuotisrundin jälkeen, melko tuntemattomista syistä, Lewis kirjoitti vuosi sitten Facebook-sivuillaan. 

Lindholm perusteli myöhemmin päätöstään sillä, että hänen mielestään miesten työmotivaatio ei ollut enää riittävällä tasolla. 

Taiteilijoiden juridisiin kysymyksiin erikoistunut lakimies jätti haastehakemuksen Pirkanmaan käräjäoikeuteen 15. marraskuuta. Olli Lindholmilla on ensi perjantaihin saakka aikaa antaa vastaus haastehakemukseen. 

Haastehakemuksessa Lewis perustelee korvauksia sillä, että hänen mielestään potkut yhtyeestä olivat täysin aiheettomat. Potkujen takia hän menetti tulot Yö-yhtyeen tulevilta keikoilta.

Katso Lewisin ja Terävän haastattelu alta videolta. 

7:17

Lähde: Ilta-Sanomat

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.