Mainos

IS: Pyörätuolilla liikkunut nainen loukkaantui sairaalakuntoon bussista noustessa – "Kuljettaja ei tehnyt elettäkään"

18-vuotias pyörätuolilla liikkuva nainen loukkaantui pahasti jäädessään bussista Helsingin Rautatientorilla, uutisoi Ilta-Sanomat.

Nainen jäi bussista pois linjan päätepysäkillä Rautatientorilla ja pyörätuoli putosi rampilta ajotielle. Nainen putosi tuolista ja loukkasi jalkansa.

Ilta-Sanomien mukaan hän on ollut sairaalahoidossa maanantaista.

– Bussin kuljettaja ei tehnyt elettäkään auttaakseen minua, vaikka mukanani ollut ystävä ja minä pyysimme apua. Hän sanoi, ettei asia kuulu hänelle ja lukitsi bussin ovet, kun olimme ulkona, nainen kertoo lehdelle.

– Olin sokissa, mutta siinä tilanteessa oli ulkopuolisellekin selvää, että satutin itseni. Paikalle soitettiin ambulanssi ja minut vietiin sairaalaan

Nainen laittoi tapahtuneesta palautetta HSL:lle ja linjaa liikennöivälle Nobinalle. Hän kertoo, ettei ole vielä saanut vastausta kysymyksiinsä kuljettajan käytöksestä tai siitä, kuka korvaa aiheutuneet kulut.

Nainen kertoo Ilta-Sanomille aikovansa tehdä ilmoituksen heitteillejätöstä.

HSL pahoittelee tapahtunutta lehdelle ja kertoo, että asia käydään läpi. Yhtiön mukaan kuljettajille on annettu ohjeistus, jonka mukaan pyörätuoliasiakasta tulee auttaa, jos tämä tarvitsee apua.

Nobina kertoo, että kuljettajan kanssa on jo keskusteltu. Kuljettaja oli ajatellut ystävän auttaneen naista ja pahoitteli tapahtunutta.  

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.