HU: Itkevä lapsi oli kuskille liikaa, poisti äidin ja lapsen bussista – matkustajat tyrmistyivät

0:32
Video ei liity tapaukseen. Katso videolta, miten bussi ajoi väärää kaistaa Leppävaarassa – näin nolosti bussille kävi.

Helsingin Uutiset kirjoittaa Lauttasaaressa tapahtuneesta erikoisesta bussivälikohtauksesta. Äiti ei rauhoittelusta huolimatta saanut itkevää lasta rauhoittumaan, joten bussikuski poisti äidin ja lapsen bussista.

– Bussi jatkoi yhden pysäkkivälin normaalisti, mutta Särkiniementien pysäkillä kuski käveli äidin ja lapsen luo ja ilmoitti, että nyt on sellainen tilanne, että hän ei pysty keskittymään ajamiseen, jos täällä on tällainen huuto. Bussi ei jatka matkaansa ennen kuin lapsi on poistunut bussista, kertoo bussissa matkustanut Klaus Karkia Helsingin Uutisille.

Tapaus sattui edellisen viikon perjantaina eli 4.10. kello viiden jälkeen bussissa numero 21.

Karkian mukaan matkustajat olivat tyrmistyneitä ehdotuksesta, mutta eivät ensin saaneet suutaan auki. Myöhemmin kaikki kehottivat kuskia peruuttamaan uhkauksensa ja palaamaan omalle paikalleen normaalisti.

Muut matkustajat yrittivät estää 

Karkian mukaan matkustajien puuttumisella ei kuitenkaan ollut vaikutusta, vaan lopulta kuski poisti äidin ja lapsen bussista.

Karkia kertoo olleensa järkyttynyt kuskin tempauksesta ja miettineensä, mitä olisi saattanut sattua, jos bussi olisi liikkunut syrjäisemmällä alueella.

Tapauksesta tehtiin palaute HSL:ään ja HSL:n viestinnän asiantuntija Johannes Laitila pitää kuskin toimintaa virheellisenä, jos bussista poistamisen syynä oli lapsen itku.

Tammelundin liikenteeltä ei kommentoitu asiaa Helsingin Uutisille.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja