IS: Mikko Leppilammen rikostutkinta on edennyt

Mikko Leppilammen rikostutkinta lähenee loppuaan.

Seiska uutisoi 2. huhtikuuta, että näyttelijä Mikko Leppilammesta on tehty rikosilmoitus seksuaalisesta ahdistelusta.

Lehden mukaan Leppilammesta tehtiin rikosilmoitus Inarin poliisille, ja ilmoituksen oli tehnyt naispuolinen yksityishenkilö. Tapaus oli sattunut muutamaa viikkoa aikaisemmin ilmoituksen tehneen naisen työpaikalla. 

Nyt Ilta-Sanomat uutisoi Leppilammen rikostutkinnan olevan lähes lopussa. Asia siirtyy poliisilta syyttäjälle syyteharkintaan viikkojen kuluessa. Rikosnimikkeenä on seksuaalinen ahdistelu.

Seiska uutisoi toukokuussa Leppilammen syyllistyneen epäasiallisuuksiin aikaisemminkin. Mies kommentoi Instagramissaan väitettä, jonka mukaan hän oli käyttäytynyt epäasiallisesti kauneushoitolassa vuosia aikaisemmin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Minusta esitetyt väitteet epäasiallisesta käytöksestä kauneushoitoloissa ovat valheellisia. En ole koskaan loukannut kenenkään seksuaalista itsemääräämisoikeutta, Leppilampi kirjoitti.

– En suostu julkisen paineen pakottamana ottamaan vastuuta asioista, joita en ole tehnyt. Se ei ole mielestäni oikein ja valitettavasti kannustaa vakavan aiheen väärinkäyttöön oman edun tavoittamiseksi. Asiat tullaan selvittämään virallisten prosessien myötä, mies jatkoi.

Leppilampi on näytellyt Ivalo-rikosdraamasarjassa viiden vuoden ajan. Miehen jatkosta sarjassa ei ole vielä tietoa.

Lue myös:

    Uusimmat