Mikko Leppilampi ottaa kantaa väitteisiin epäasiallisesta käytöksestään

Mikko Leppilampi rikkoi hiljaisuutensa liittyen häntä koskeviin väitteisiin.

Näyttelijä Mikko Leppilampi ottaa Instagramissa kantaa Seiskan torstaina 30. toukokuuta julkaisemaan uutiseen, jossa Leppilammen väitetään käyttäytyneen asiattomasti kauneushoitoloissa.

Leppilampi kirjoittaa Instagram-julkaisussaan, ettei halua kommentoida väitteitä julkisesti enempää. 

Minusta esitetyt väitteet epäasiallisesta käytöksestä kauneushoitoloissa ovat valheellisia. En ole koskaan loukannut kenenkään seksuaalista itsemääräämisoikeutta. 

– En suostu julkisen paineen pakottamana ottamaan vastuuta asioista, joita en ole tehnyt. Se ei ole mielestäni oikein ja valitettavasti kannustaa vakavan aiheen väärinkäyttöön oman edun tavoittamiseksi. Asiat tullaan selvittämään virallisten prosessien myötä, hän jatkaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Seiskan on haastatellut artikkelissa useita lähteitä, joista yksi sanoi väitetyn tapahtuman sattuneen 10 vuotta sitten. 

Seiska uutisoi 2. huhtikuuta, että Leppilammesta on tehty rikosilmoitus seksuaalisesta ahdistelusta. Lehden mukaan Leppilammesta on tehty rikosilmoitus Inarin poliisille, ja ilmoituksen on tehnyt naispuolinen yksityishenkilö. Tapaus oli sattunut muutamaa viikkoa aikaisemmin ilmoituksen tehneen naisen työpaikalla. 

Nyt Inarin poliisi vahvisti toukokuun alussa Seiskalle, että rikosilmoituksen kirjauksen jälkeen poliisi on edennyt tapauksen selvittelyssä ja esitutkinta on aloitettu. 

Lue myös:

    Uusimmat