IS: Mervi Tapola onnitteli Mattia ja Susannaa

Matti Nykäsen entinen vaimo Mervi Tapola heltyy onnittelemaan kihlaparia Ilta-Sanomissa.

Mäkikotkan uusi rikosepäily kiinnitti paljon huomiota mediassa, kun Ilta-Sanomat uutisoi aiheesta alkuviikosta. Rikosepäily on päätynyt syyteharkintaan Tampereella ja kyse on Matti Nykäsen ex-vaimo Mervi Tapolan tekemästä rikosilmoituksesta. Rikosilmoituksen taustalla ovat kesän 2007 tapahtumat, joista Mervi Tapola teki rikosilmoituksen vasta kesällä 2010. Poliisi epäilee rikoksesta Nykäsen lisäksi tämän kaveria.

Perjantain Ilta-Sanomissa Mervi vakuuttaa, ettei hän ole tehnyt rikosilmoitusta kiusatakseen lemmenparia. Sen sijaan nainen välittää lehden kautta onnittelut Matti Nykäselle ja Susanna Ruotsalaiselle.

– Toivotan nuorelle parille onnea. Hienoa, jos on tapahtunut tällainen ihme, että Matista on tullut uusi mies, Mervi kommentoi lehdelle.

Uuden rikosepäilyn julkitulo sai Matin raivostumaan. Mediassa rankasti riepoteltu mäkikotka on nykyisin varuillaan lehdistön edessä.

– Mielestäni on epäoikeudenmukaista kirjoittaa tästä asiasta, koska mitään syytettä ei ole vielä nostettu. Minulle jaetaan tuomio lehdistössä jo ennen kuin ollaan oikeudessa asti, tuohtunut Nykänen kertoi MTV3.fin Viihdeuutisille tiistaina.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat