IS: Teemu Torssosta epäillään ihmiskaupasta – poliisi vahvistaa tutkivansa ihmiskaupparikosta, johon liittyy kalastuksenvalvonta

Henkihieveriin pahoinpideltyä Pekka Katajaa kuullaa tänään käräjillä – MTV paikalla 11:56
Katso myös: Pekka Kataja kertoo MTV Uutiset Livessä, mitä hän muistaa dramaattisesta päivästä, jolloin hänet pahoinpideltiin.

Jyväskylän ex-kaupunginvaltuutettua Teemu Torssosta (ps.) epäillään ihmiskaupasta, kertoo Ilta-Sanomat.

Rikosepäily liittyy lehden tietojen mukaan Teemu Torssosen ja hänen entisen vaimonsa suhteeseen. Poliisi epäilee, että ”olosuhteet suhteessa” ovat olleet sellaiset, että kyse on ollut ihmiskaupasta.

Rikosepäily ajoittuu muutaman vuoden taakse ajalle, jolloin pari oli vielä yhdessä.

IS:n tietojen mukaan Torssosen epäillään pakottaneen silloisen vaimonsa erilaisiin tehtäviin, muun muassa hoitamaan kalastuksenvalvontaa.

Sisä-Suomen poliisi vahvistaa MTV Uutisille, että sillä on tutkinnassaan epäilty ihmiskaupparikos, johon liittyy kalastuksenvalvontaa. Poliisi ei vahvista Torssosen tai kenenkään muunkaan nimeä.

Jutun tutkinnanjohtaja Saara Asmundela painottaa, että koko esitutkinta on salassa pidettävä ja pysyy myös esitutkinnan päätyttyä salassa pidettävänä.

Tutkinnassa olevassa ihmiskaupparikosessa on poliisin mukaan yksi rikoksesta epäilty ja yksi asianomistaja eli epäilty uhri. 

Torssosta epäiltiin perussuomalaisten Keski-Suomen vaalipäällikön Pekka Katajan murhan yrityksestä, joka tapahtui Katajan kotona Jämsänkoskella heinäkuussa 2020. Syyttäjä ei kuitenkaan nostanut syytettä Torssosta vastaan. 

Juttua täydennetty 26. syyskuuta kello 12.45 poliisilta saaduilla tiedoilla.

Lue myös:

    Uusimmat