Teemu Torssonen kiistää ihmiskaupparikosepäilyt MTV Uutisille: "Aivan naurettava juttu"

Toimeenpanitko Pekka Katajan murhan yrityksen, Teemu Torssonen? Näin epäilyistä vapautettu mies vastasi Rikospaikassa 4:32
Toimeenpanitko Pekka Katajan murhan yrityksen, Teemu Torssonen? Näin epäilyistä vapautettu mies vastasi Rikospaikassa

Jyväskylän ex-kaupunginvaltuutettu Teemu Torssonen (ps.) kiistää MTV Uutisille rikosepäilyn ihmiskaupasta. Ilta-Sanomat uutisoi tänään, että Torssosta epäillään ihmiskaupasta.

Rikosepäily liittyy lehden tietojen mukaan Teemu Torssosen ja hänen entisen avovaimonsa suhteeseen. Poliisi epäilee, että "olosuhteet suhteessa" ovat olleet sellaiset, että kyse on ollut ihmiskaupasta.

Rikosepäily ajoittuu muutaman vuoden taakse ajalle, jolloin pari oli vielä yhdessä.

MTV Uutisten tavoittama Teemu Torssonen kiistää jyrkästi rikosepäilyt.

– Minua on kuulusteltu tähän juttuun liittyen kaksi vuotta sitten ja kahteen vuoteen asiasta ei ole kuulunut yhtään mitään. Tämä rikosepäily on aivan naurettava ja keksitty juttu, hän sanoo.

Poliisi ei kommentoi

Poliisi ei kommentoi tarkemmin asiaa. Sisä-Suomen poliisi vahvistaa MTV Uutisille, että sillä on tutkinnassaan epäilty ihmiskaupparikos, johon liittyy kalastuksenvalvontaa. Poliisi ei vahvista Torssosen tai kenenkään muunkaan nimeä.

Jutun tutkinnanjohtaja Saara Asmundela painottaa, että koko esitutkinta on salassa pidettävä ja pysyy myös esitutkinnan päätyttyä salassa pidettävänä.

Torssonen kokee tilanteen ahdistavaksi. Hän luonnehtii sitä kiusanteoksi, jolla hänen mielestään yritetään vaikuttaa tulevaan oikeuskäsittelyyn hänen ja ex-avovaimon yhteisten lasten huoltajuudesta.

– Taustalla vaikuttaa lastemme huoltajuuskiista ex-puolisoni kanssa. Yhteiset lapsemme on määrätty syksyllä 2021 oikeuden päätöksellä asumaan minun luonani.

– Meillä on ensi viikolla lopullinen oikeuskäsittely huoltajuusasiassa, joten mielestäni ei ole sattumaa, että tämä juttu tulee julkisuuteen juuri nyt, hän toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat