Mainos

Jörn Donnerin ainoa tytär kuoli – 36-vuotiaalta äidiltä jäi kaksi alaikäistä lasta

Jörn Donnerilla on kuusi lasta, viisi poikaa ja yksi tytär. Lapset ovat syntyneet neljälle eri äidille. Yhteys edesmenneeseen tyttäreen syntyi vasta aikuisiällä.

Jörn Donnerin ainut tytär kuoli 27. lokakuuta ollessaan 36-vuotias. Donnerin tyttärellä oli kaksi alaikäistä lasta.

Kuolinilmoitus julkaistiin sunnuntain Helsingin Sanomissa. Ilmoituksessa oli julkaistu tyttären sairaalassa kirjoittamia viestejä: 

– Mitä pelkään? Olen osa äärettömyyttä, osa kaikkeuden suurta voimaa. Lohduttakoon Jumala, joka on kaiken ymmärryksen yläpuolella.

– The Wild one forever. 

Donnerin tytär kertoi Ilta-Sanomille haastattelussa vuonna 2013, että yhteys isään syntyi vasta aikuisiällä. Ensimmäisen kerran tyttö otti isäänsä yhteyttä hieman yli kymmenenvuotiaana, jolloin hän kertoi kirjeessä tahtovansa tutustua isään paremmin.

Aikaisemmin Donner on kertonut, että yhteydenpito lapsiin oli vähäistä heidän ollessaan nuorempia. Syyksi hän kertoo erimielisyydet ensimmäisen vaimon kanssa.

– Hän lausui kuolemattoman lauseen, kun puhuimme tapaamisoikeudesta: ”Lähetä poliisit hakemaan.” Vihastuin ja katkaisin kaikki yhteydet, Donner kommentoi Ilta-Sanomille vuonna 2003.

Teini-iässä lapset ovat itse ottaneet isäänsä yhteyttä. Donner kommentoi Ilta-Sanomille, että on pyrkinyt korjaamaan lastensa kanssa menneisyyden virheitä.

Donner ei halunnut kommentoida asiaa MTV Uutisille. Tyttären kuolemasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat. 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.