Mikael Gabriel avautuu Iltalehdessä vaikeasta äitisuhteestaan: "Yhteenottoja tuli paljon ja usein"

Hiphop-tähti kuvailee artikkelissa itseään ja äitiään räjähtäviksi persooniksi.

Räppäri Mikael Gabriel, 26, puhuu Iltalehden haastattelussa äidistään.

Bodom- ja Pahan kukat -elokuvissa siipiään näyttelijänä kokeillut mies sanoo lapsuutensa olleen tapahtumarikas. Äiti Liidia Sohlmanilla oli usein kestämistä.

– Nykyisin meillä on kaikkien vastoinkäymisten jälkeen varsin läheinen suhde, vaikkakin varmasti aika erilainen kuin perinteinen äidin ja pojan suhde. Me ollaan niin samanlaisia, että yhteenottoja tuli paljon ja usein, Mikael Gabriel sanoo haastattelussa.

– Vanhemmiten olen alkanut ymmärtää, miksi mutsi oli mulle niin tiukka. Ihmisillä on erilaisia tarinoita, joista heidän persoonansa rakentuvat. Me ollaan räjähtäviä persoonia.

Reilu viikko sitten Mikael Gabriel kertoi Apu-lehden haastattelussa muun muassa kesän lopulla kuolleesta isästään sekä lämpimästä suhteesta setäänsä. Myös tuossa haastattelussa käsiteltiin miehen suhdetta äitiinsä.

Räppäri kertoi, että hänen virolaissyntyinen äitinsä olisi joutunut pakkotyöleirille jäätyään kiinni rahan vaihtamisesta. Aiemmin syksyllä hän oli sanonut Nelosen Vain elämää -ohjelmassa äitinsä olleen Siperiassa ja keskitysleirillä.

Räppärin äiti kuitenkin kiisti poikansa väitteet uusimman Apu-lehden mukaan lehden Facebook-sivuilla julkaisemassaan julkisessa päivityksessä, jota ei enää löydy sivuilta.

– Mikaelin isoisoisän veljet olivat Siperiassa leirillä Leninin aikaan, koska olivat yrittäjiä ja maanomistajia. Minä en ole ollut pakkotyöleirillä, Liidia Sohlman kommentoi Apu-lehden mukaan.

Sohlmanin mukaan hänen aikanaan Neuvosto-Virossa ei ollut enää työleirejä. Hän oli luvannut Apu-lehdelle oikaisuhaastattelun, mutta peruuttanut sen pian lupauksensa jälkeen.

Katsomo-video ei ole saatavilla


Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja