Iris Jones, 81 kertoi aktiivisesta seksielämästään televisiossa ja nousi julkkikseksi – avioitui nyt 35-vuotiaan miesystävänsä kanssa

0:48
Mikä tekee ihmisestä hyvän rakastajan?

Iris Jonesin rakkauselämää on seurattu tiedotusvälineiden kautta. 

Eläkeläinen Iris Jonesista, 81, tuli hetkessä julkkis Britanniassa, kun hän täräytti This Morning -aamuohjelman juontajille totuuksia aktiivisesta seksielämästään poikaystävänsä kanssa. Jonesin perhe ei halunnut hyväksyä suhdetta, joten hän päätti kertoa rakkaustarinansa televisiossa.

Jones ja Mohamed Irbriham, 35, tutustuivat toisiinsa Facebookin välityksellä. Eläkeläinen kertoo, että heidän ensikohtaamisensa oli Egyptin pääkaupungissa Kairossa.

– Kukaan ei ole ollut niin lähellä minua 35 vuoteen. Tuntui kuin olisin jälleen neitsyt, hän kuvaili.

Jones ei myöskään säästellyt sanojaan, kun hän kertoi, miten he olivat käyttäneet aktin aikana purkillisen liukuvoidetta.

– En pystynyt kävelemään seuraavana päivänä. Tuntui kuin olisin ratsastanut hevosella, Jones totesi haastattelussa.

Perheen välit kiristyivät

Suorasanaisen eläkeläisrouvan televisioesiintyminen hurmasi britit ja hänestä tuli hetkessä julkkis. Esiintyminen televisiossa ei kuitenkaan saanut Jonesin perhettä lämpenemään, vaan suhde 46 vuotta nuorempaan mieheen on kiristänyt entisestään välejä.

Jonesin poika Stephen Jones, 53, kertoi taannoin The Sun -lehdelle, kuinka äidin romanssi ajoi heidät aluksi erilleen. Hän kertoo olleensa hämmästynyt veljensä Darrenin kanssa, kun kuuli äidin olevan yhdessä miehen kanssa, johon oli tutustunut Facebookissa.

– Darren otti tämän raskaammin kun minä. Hän ei halua olla millään tasolla mukana tässä tilanteessa, Stephen kertoo haastattelussa.

Jones ei kuitenkaan piitannut poikiensa mielipiteistä, vaan lensi rakkautensa luo. 

– Darren on huolissaan siitä, että Mohamed on vain rahojeni perässä. Meillä oli lopulta iso riita ja jouduin pyytämään häntä lähtemään talostani, Jones totesi.

Pojalle tulee viestejä

On kuitenkin pieniä epäilyksiä tulevan isäpuolen suhteen. Stephen on saanut Facebookissa lukuisia viestejä, jossa kerrotaan, kuinka pelätään, että hänen äitiään vedätetään.

Stephen kuitenkin korostaa, ettei hän voi vaikuttaa äitinsä päätöksiin.

– Se on äitini päätös olla tässä suhteessa ja meidän täytyy hyväksyä asia. Jos asiat menevät huonosti, niin voimme sanoa hänelle, että mitä me sanoimme. Mutta näyttää kuitenkin, että olemme menossa oikeaan suuntaan.

Loppu hyvin, kaikki hyvin

Jones erosi 90-luvulla puolisostaan, eikä hän ole ollut sen jälkeen naimisissa. Mirror uutisoi nyt, että Iris on mennyt naimisiin Mohamedin kanssa.

– En halua kansalaisuuttaa tai rahaa, olen tällä tavoin tyytyväinen ja käyn töissä, Mohammed totesi haastattelussa. 

Helmikuussa Jones pyysi apua naimisiin menossa Iso-Britannian pääministeriltä Boris Johnsonilta, 55koska tällä on myös nuori puoliso. Boris on yhdessä 22 vuotta nuoremman Carrie Symondsin kanssa.

Siispä Jones oli kirjoittanut herra pääministerille kirjeen. 

– Hänellä on nuori tyttöystävä, hänen pitäisi ymmärtää minua, Iris totesi. 

Lähde: Mirror


Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja