Ystävät eivät voi ymmärtää suhdetta – Pam, 60, kihlautui 21-vuotiaan poikaystävänsä kanssa: "Olen vanhempi kuin hänen äitinsä"

Etsitkö sinkkuna seuraa netistä? Tähän listaan voit taatusti samaistua 0:53
Tähän listaan jokainen netistä seuraa etsivä sinkku voi samaistua!

Pariskunnan ikäero on aiheuttanut läheisissä sekalaisia reaktioita. 60-vuotias Pam kertoi suhteestaan Daily Mailin haastattelussa.

Oklahomassa asuva 60-vuotias isoäiti Pam Shasteen on mennyt kihloihin 21-vuotiaan poikaystävänsä Jonathan Langevinin kanssa. Pariskunnan ikäero on herättänyt tyrmistystä joidenkin Pamin ystävien keskuudessa.

Pam kertoo olevansa murtunut ystäviensä reaktioista. He ovat käskeneet hänen mennä terapiaan, koska Jonathan voisi ikänsä puolesta olla hänen lapsenlapsensa. Pam ja Jonathan ovat sitä mieltä, että ikä on vain numero.

– Minusta on uskomatonta, että henkilöt, jotka ovat olleet ystäviäni yli 30 vuotta, eivät voi olla onnellisia puolestani, koska Jonathan on 21-vuotias. Hän on elämäni rakkaus enkä välitä siitä, mitä muut ajattelevat.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tapasivat treffisovelluksen kautta

Pariskunnan tiet kohtasivat helmikuussa 2018, kun Jonathan laittoi Pamille viestiä Badoo-deittisovelluksessa. Jonathanin profiilissa luki, että hän oli 21-vuotias.

– Olin kolmikymppisestä asti suosinut nuorempia miehiä. Chattailimme ja tajusimme, että me molemmat rakastimme astrologiaa ja ulkoilua, Pam kertoo.

Muutaman minuutin päästä Jonathan paljasti, että hän oli oikeasti vasta 19-vuotias.

– Olin huolissani siitä, olinko liian vanha hänelle. Minulla on kaksi kolmekymppistä tytärtä ja olen myös mummi. Onneksi Jonathan kertoi, että hän oli aina halunnut seurustella vanhemman naisen kanssa.

Rakkautta ensisilmäyksellä

Jonathan asui Minnesotassa, yli 1400 kilometrin päässä. Pariskunta jutusteli videopuheluiden välityksellä joka päivä. Viikkoa myöhemmin Jonathan matkusti tapaamaan Pamia.

– Hän näytti luonnossa vieläkin komeammalta. Juoksimme toistemme luo ja suutelimme intohimoisesti. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä.

Saivat saman tien osakseen ihmettelyä

Jo tuona treffipäivänä Pam ja Jonathan saivat osakseen ihmettelyä. 

– Kuulin yhden naisen sanovan ystävälleen, että näytimme ällöttäviltä ja ettei meidän pitäisi olla yhdessä. 

– Se järkytti minua pahasti. Jokainen vastaantulija katsoi meitä kauhistuneena. Onneksi Jonathan ei välittänyt ja kotona nauroimme koko jutulle.

Rakkauden huuma vei mennessään

Jonathan jäi Pamin luo yöksi. Pam kertoo, että seksi hänen kanssaan oli upea kokemus.

– Sinä yönä ei paljon nukuttu.

– Jonathan saattaa olla kymmeniä vuosia nuorempi kuin minä, mutta kokematon hän ei ole. Hän tiesi täsmälleen, mitä teki.

Jonathan ja Pam olivat tuon jälkeen tiiviisti yhdessä monta päivää. Viikkoa myöhemmin Jonathan oli aikeissa palata kotiin, mutta Pam tunnusti rakkautensa häntä kohtaan ja pyysi, ettei Jonathan lähtisi. 

– Hän sanoi, että rakastaa myös minua ja suostui jäämään. Olin niin onnellinen.

– Jonathan oli nukkunut siihen asti ystävänsä sohvalla Minnesotassa, joten hänen ei tarvinnut tehdä mitään järjestelyjä muuton suhteen.

Perheenjäsenet ottivat asian hyvin

Seuraavana päivänä Pam esitteli Jonathanin tyttärilleen. Hän oli etukäteen tekstannut heille, että mies oli vasta 19-vuotias ja että he asuivat jo yhdessä.

– Kun he tulivat, he olivat järkyttyneitä, koska Jonathan oli niin nuoren näköinen.

Alkuhämmästyksen jälkeen tyttäret näyttivät tulevan hyvin toimeen Jonathanin kanssa. Se tuntui Pamista hyvältä.

Myöhemmin Jonathan kertoi omille 60-vuotiaille vanhemmilleen Pamista. 

– He sanoivat tienneensä, että Jonathan oli aina ollut kiinnostunut vanhemmista naisista, joten he eivät yllättyneet. He jopa odottivat tapaamistani. Olin helpottunut. 

Pamin ystävät tyrmistyivät

Pari viikkoa myöhemmin Pam esitteli Jonathanin ystävilleen, jotka hän oli tuntenut 30 vuoden ajan. Heidän reaktionsa ei ollut yhtä lämmin kuin muiden. Tavatessaan Jonathanin he olivat vaitonaisia.

– Muutaman päivän kuluttua he sanoivat minulle, että Jonathan käytti minua hyväkseen. Toinen heistä sanoi, että Jonathan voisi olla lapsenlapseni ja että tarvitsisin terapiaa. Se tuntui niin pahalta.

Loukkaantunut Pam päätti, ettei kaivannut elämäänsä tuollaista negatiivisuutta. Niinpä hän katkaisi välinsä heihin.

Kihlat kolmen kuukauden seurustelun jälkeen

Toukokuussa 2018 Jonathan kosi Pamia. He olivat seurustelleet kolmisen kuukautta.

– Olin onnesta soikeana. Tiesin, että etenimme nopeasti, mutta täyttäisin pian 60 vuotta ja ajattelin, että elämä on elämistä varten. Olin koko ajan ikäni odottanut, että tapaisin sielunkumppanini ja nyt hän oli siinä edessäni.

Myöhemmin samassa kuussa Pam ja Jonathan matkustivat Jonathanin perheen luo Minnesotaan juhlistamaan kihloja. 

– Matkalla sinne minua jännitti, koska olen vanhempi kuin hänen äitinsä. Mutta hän otti minut avosylin vastaan ja totesi nauraen, että viimein Jonathan oli löytänyt kypsän naisen.

Pam kertoo ystävystyneensä Jonathanin vanhempien kanssa. Samoin hänen oma perheensä näyttää tulevan hyvin toimeen Jonathanin kanssa. Pamin lapsenlapsi on kutsunut Jonathania jopa isoisäksi.

– Vaikka menetin muutaman ystävän, olen silti onnellisempi kuin koskaan.

Lue myös:

    Uusimmat