iPhone X -puhelimista paljastui ongelma: näyttö ei herää puhelun tullessa – vastaaminen ei onnistu

Applen iPhone X -puhelimista on paljastunut ainakin osaa puhelimista vaivaava ongelma, kertoo Financial Times.

Osassa iPhone X -puhelimia näyttö ei aktivoidu välittömästi puhelimen soidessa, joten käyttäjät eivät pystyy vastaamaan saapuvaan puheluun.

Käyttäjät valittavat ongelmasta puhelimissaan Applen tukipalstalla. Joulukuusta lähtien raportteja on kertynyt jo sadoilta iPhone X -käyttäjiltä.

Näyttö voi aktivoitua vasta lähes 10 sekunnin jälkeen puhelimen soidessa. Vasta tämän jälkeen vastaaminen on mahdollista näytöltä löytyvillä painikkeilla.

Yksi ongelman kohdannut käyttäjä kertoo iPhone X:n tyhjentämisen alkuperäisasetuksiin korjanneen ongelman, mutta vain muutamaksi päiväksi. Toinen käyttäjä puolestaan kertoo Applen vaihtaneen puhelimen uuteen, mutta myös vaihtolaitteessa olleen sama vika. Ongelma vaikuttaisikin olevan ohjelmistossa.

Applelta kommentoitiin Financial Timesille yhtiön tutkivan raportteja. Mitä todennäköisimmin korjaus on aikanaan tulossa, mutta mitään aikataulua sille ei ole toistaiseksi kerrottu.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja