Inttipoikien seksisymbolina työskentelevä perheenäiti Sara, 35, antaa neuvon Onlyfans-työstä haaveileville: "Et pärjää pelkästään sillä, että olet kaunis"

Diosa Sara antaa vinkkinsä niille, jotka haaveilevat yrittäjyydestä aikuisviihdealalla 2:11
Videolla Diosa Sara antaa vinkkinsä Onlyfans-työstä haaveileville ja kertoo, miksei suosittele aikuisviihteen tekemistä lainkaan alle 25-vuotiaille.

Diosa Sara tekee työkseen Onlyfansia. Hän kertoo MTV Uutisille työstään ja antaa vinkkinsä alasta haaveileville.

Artikkeli on julkaistu ensimmäisen kerran helmikuussa 2024.

35-vuotias perheenäiti Diosa Sara tekee työkseen Onlyfansia pääkohderyhmänään Suomen "inttipojat". Hän on suuremmalle yleisölle tuttu TikTokista, jonne hän tekee samankaltaista sisältöä kuin Onlyfansiin. 

– Kai mä olen jonkinlainen seksisymboli täällä Suomessa, hän esittelee itsensä.

Sara on esiintynyt aina 17-vuotiaasta saakka. Tuolloin hän aloitti Lamourettes-tanssiryhmässä, joka kiersi esiintymässä muun muassa varusmiespalveluksen päätösjuhlissa eli TJ0-bileissä eri kasarmeilla. Inttikeikat olivat Lamourettesin riveissä tanssineen Saran mielestä kaikkein parhaita.

– He eläytyvät niin mukaan. He pitivät niin paljon meteliä, että lavamme tärisi, kun he hakkasivat lattiaa. He osaavat kyllä arvostaa sitä, Sara kertoo TJ0-keikkojen menosta.

Esiintymisten myötä Sara pisti merkille, ettei inttipojille ole markkinoitu Suomessa nimenomaan heille suunnattua, eroottisesti latautunutta sisältöä.

– Ajattelin, että minusta tulee se, hän sanoo.

Inttipojat eivät ole ainoa kohderyhmä, jolle Sara tekee sisältöä, mutta heidän kauttaan kaikki on saanut alkunsa. 

Pelottava mutta kannattanut hyppy yrittäjäksi

Sara on valmistunut palveluntuottajaksi ammattikorkeakoulusta ja työskennellyt muun muassa tapahtuma-alalla. Opintojen jälkeen hän siirtyi työskentelemään maahantuontifirmaan turvallisuusalalle. 

Maahantuontifirmassa työskentelyn ohella Sara alkoi vapaa-ajallaan rakentaa omaa Onlyfans-sivustoaan, joka lopulta mahdollisti hänelle vaihtoehdon kahdeksasta neljään -päivätyölle. 

Aluksi Sara kuitenkin jatkoi pitkään ja tunnollisesti päivätyössään, vaikka hänen Onlyfansista saamansa tulot olivat ajan saatossa kasvaneet niin suuriksi, että hän olisi voinut irtisanoutua jo aiemmin. Lopulta hän tekikin niin. 

– Tuloni olivat sellaiset, että minun olisi kannattanut lopettaa jo aikoja sitten ja perustaa osakeyhtiö, mutten uskaltanut. Perheessäni ei ole koskaan ollut yrittäjyyttä, enkä sitten uskaltanut jättää vakituista työtä, josta tiesin saavani aina rahaa. Nykyisin kouluissa opetetaan yrittäjyyttä, mutta minun aikanani sellaista ei ollut, hän sanoo.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Vaikka Sara tienasi Onlyfansilla hyvin, oli päivätyöstä irtisanoutuminen silti valtavan pelottavaa. Yrittäjäksi hypätessään vastuu kun siirtyi kokonaan hänelle itselleen. Vaikka Sara näki omin silmin, että rahaa tulee Onlyfansin kautta paljon, ei hän voinut uskoa siihen, että tilanne jatkuu samanlaisena ja on pysyvä.

– Vieläkin vähän pelottaa, että koko tämä somehomma voi loppua milloin vain. Se on aina kiinni minun tekemisestäni, hän huomauttaa.

Vaikka yrittäjäksi ryhtyminen pelotti, oli se Saran mukaan hänelle kannattava päätös. Hän sanoo, ettei hänellä ole koskaan ollut huonoa päivää sen jälkeen, kun hänestä tuli itsensä pomo.

Millaista tiliä Sara tekee Onlyfansilla?

Siitä on nyt noin kolme vuotta, kun Sara alkoi tehdä sisältöä Onlyfansiin. Hän kuvailee Onlyfans-sisältönsä olevan sensuellia, eroottista, seksikästä ja hyvin aitoa. Kaikkia videoita ei siis ole käsikirjoitettu ja suunniteltu etukäteen. Tiistai-, keskiviikko- ja torstai-iltaisin Sara viestittelee reaaliajassa Onlyfans-tilaajilleen, ja häneen saa yhteyden ainoastaan kyseisen sivuston kautta.

Heti Onlyfans-tilin avattuaan Sara alkoi tehdä videoita myös videopalvelu TikTokiin. Hän tajusi heti, että sovellus on hänelle oiva markkinointipaikka Onlyfansia ajatellen. 

TikTokissa Sara tunnetaan parhaiten videoista, joissa hän esittää eroottista mommy- ja äitipuoliroolia. Milloin äitipuoli tulee hakemaan inttipojan lomille, millon taas hyvästelee tämän ennen kasarmille paluuta. Videoissa on oma, seksuaalinen tai sensuelli lisämausteensa.

Saran TikTok-sisältö on samankaltaista kuin hänen Onlyfans-sisältönsä.

– Minulle on tosi luonnollista olla tällaisessa mommy-roolissa ja muutenkin dominoivassa roolissa, ja TikTok-sisältöni on suora heijastus Onlyfans-sisältööni, hän kertoo.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Henkilökohtaisesti Sara saa somesisällöstään hyvää palautetta. Hän kuitenkin tietää, että joillain keskustelupalstoilla on ruodittu hänen somevideoitaan ja pohdittu, onko moraalisesti väärin tehdä fantasiavideoita, joissa toinen, kuvitteellinen osapuoli on poikapuoli.

– Minä koen, että vastaan vain kysyntään. Seksuaalisuus ja seksifantasiat ovat ok, kun ne menevät laillisissa rajoissa, hän sanoo.

Sara on kohdannut myös työhönsä liittyviä harhaluuloja. Jotkut ihmiset luulevat, että hänen videoillaan nähtävät asiat ja tilanteet ovat totta. 

– Luen välillä keskustelupalstoja, joilla ihmiset luulevat, että se on totta tai että olen sellainen ihminen. He eivät osaa erottaa työtäni ja minua, fantasiaa ja fetissejä. He luulevat, että kaikki, mitä TikTokissa sanon, on totta.

Saran mukaan paras asia hänen työssään on vapaus. Hän kuvaa, että hänellä on hyvä olla ja hän voi työssään tehdä mitä hän haluaa ja milloin haluaa.

Työ antaa Saralle myös mahdollisuuden olla vapaa oman seksuaalisuutensa ja luonteensa kanssa. 

– Tämä kaikki on tullut yhteen siitä, mitä olen elänyt ja tehnyt elämässäni. Tämä elämä paranee koko ajan, ja kaikki osaamiseni ja luonteeni tekee minulle rahaa, hän iloitsee.

Ainoa varjopuoli työssä on Saran mukaan se, että hänen yksityisiä tietojaan on joskus jaettu ilman lupaa. Jossain vaiheessa esimerkiksi hänen kotiosoitettaan oli jaettu.

– Ei ymmärretä, miten vaarallista se on huudella tuollaista. Se on ehkä ainoa ikävä puoli, hän sanoo.

No entäs sitten se rahapuoli? Millaiset rahat liikkuvat Saran Onlyfans-tekemisessä?

– Hyvät rahat. Semmoiset rahat, että olen erittäin tyytyväinen ja pystyn elämään hyvää elämää ja tarjoamaan perheelleni hyvän elämän, hän summaa. 

Sara haluaa laajentaa Diosa Sara -brändiään entisestään. Hänen mukaansa kaikki on vasta alussa. Hän kokee tekevänsä työtään vielä minimaalisesti ja että hän voisi tehdä sitä vielä suuremmin. Toistaiseksi hän on elänyt työn suhteen mukavuusalueellaan.

– Voisin kyllä koko ajan työstää enemmän. Mutta siksi koenkin, että kaikki on vielä alussa. Diosa Sarasta tulee vielä isompi, hän sanoo.

Sara kertoo hänellä olevan selkeä visio siitä, mihin suuntaan hän Onlyfans-sisältöään rakentaa. Teemat ja tarinat ovat olleet selkeästi mietittyinä jo siitä saakka, kun hän aloitti sisällöntuotannon palvelussa. 

Sara varoittaa, ettei työ Onlyfans-sisällöntuottajana ole helppoa. Yllä olevalla videolla hän antaa vinkkinsä alasta haaveileville ja kertoo, miksei suosittele aikuisviihteen tekemistä lainkaan alle 25-vuotiaille.

Lue myös:

    Uusimmat