Intialaismies todella halusi karkuun karanteenia: Osti yli 20 000 kiloa sipuleita "naamioituakseen"

Intialaismies päätti naamioitua sipulikuorman avulla, jotta voisi ajaa kotiin.

Intialaismies halusi kotiin niin kovasti, että päätyi ostamaan kymmeniä tuhansia kiloja sipuleita. Mies ajoi yli 1200 kilometriä kotiinsa sipulimyyjäksi naamioituneena, kertoo CNN.

Pelkäsi koronaa ja keksi siksi suunnitelman

Mumbain lentokentällä työskentelevä Prem Murti Pandey halusi koronakriisin keskellä palata kotiseudulleen, mutta tarpeeton liikkuminen on Intiassa kielletty. Niinpä Prem kehitti suunnitelman: hän päätti teeskennellä olevansa vihanneskuljettaja. Koronasäädökset sallivat ruokakuljetusten liikkumisen.

Prem lastasi autoon yli 20 000 kiloa sipuleita, palkkasi kuskin ja ajoi sitten Mumbaista kotiinsa valeasuun naamioituneena.

– Olin jumissa Mumbaissa. Kun otetaan huomioon, mikä määrä [korona]tapauksia kaupungissa on raportoitu, pelkäsin ja siksi minulla ei ollut muuta mahdollisuutta kuin palata kotiin, Prem kommentoi CNN:lle.

Ei kadu

Jäätyään kiinni Prem lähetettiin koronaeristyskeskukseen, jonka suojista hän antoi haastattelun. Paikallisen viranomaisen mukaan Premillä ei ole koronaviruksen oireita, mutta hänen täytyy silti olla eristyksessä varmuuden vuoksi kaksi viikkoa.

Times of Indialle Prem kommentoi, ettei kadu tekoaan.

– Minulla on vastuu perheestäni ja mielestäni käytin aivan laillista keinoa palatakseni, hän totesi.

Lue myös:

    Uusimmat