Aberdeen vyöryi, RoPSin vaihtomies tuikkasi elintärkeän maalin 90+3 minuutilla – "Peli on täysin auki"

Rovaniemen Palloseura sai iskettyä tuiki tärkeän vierasmaalin Aberdeenin reppuun jalkapallon Eurooppa-liigan ensimmäisen karsintakierroksen avausosaottelussa. Ottelua mielin määrin hallinneet skotlantilaisisännät nappasivat 2–1-voiton.

Aberdeen ampui maalia kohti 14 kertaa, RoPS puolestaan sai kolme vetoa maalia kohti. Yksi näistä kolmesta kudista tulosta, kun pallon tuikkasi 90+3 minuutilla sisään Tommi Jäntti, joka oli vaihdettu kentälle 76. minuutilla. Maali tiesi sitä, että viikon päästä Rovaniemellä pelattavaan toiseen osaotteluun lähdetään kutkuttavista asetelmista.

– Aberdeen oli parempi joukkue, mutta maalivahtimme oli erinomainen, RoPSin päävalmentaja Pasi Tuutti myönsi BBC:lle suitsuttaen joukkueensa veräjää vartioinutta Antonio Regueroa.

– Vaihtomiehemme Tommi Jäntti tuli sisään ensimmäiseen isoon peliinsä ja käytti mahdollisuutensa. Peli on täysin avoin ensi viikolla. Maali antaa meille hiukan lisää energiaa.

Tuutti jatkoi optimistisella linjalla.

– Operoimme matalalla budjetilla Aberdeeniin verrattuna ja meidän täytyy parantaa puolustustamme ensi viikolla, mutta uskon, että olemme parempia kotona.

Lue myös:

    Uusimmat