Instagramin uutisvirran päivitys synnytti valtaisan vastustuksen – yhtiö pahoitteli ja palautti ominaisuuden alle tunnissa

Tiedätkö jo nämä Instagram-vinkit? Katso videolta viisi kätevää kikkaa!

Instagram pahoitteli testipäivityksen jakamista tarkoitettua laajemmalle yleisölle. Uutisvirran muutos synnytti voimakkaan vastustuksen käyttäjissä, kertoo muun muassa BBC.

Suositun sosiaalisen median kuvapalvelu Instagramin useille käyttäjille ilmestyi eilen torstaina uusi päivitys, jonka myötä uutisvirran selaaminen muuttui vertikaalista horisontaaliseksi.

Uutisvirta toimi samalla tavalla kuin Instagramin Tarinat-ominaisuus: Seuraavaan julkaisuun pääsi napauttamalla ruudun oikeaa reunaa.

Instagram pahoitteli nopeasti päivitystä, ja palautti tunnin kuluessa uutisvirran takaisin normaaliksi.

Teknologiasivusto TechCrunchille yhtiö paljastaa, että kyseessä oli bugi eikä suurta muutosta pitänyt jakaa laajalle käyttäjäjoukolle.

Instagramin päällikkö Adam Mosseri myös pahoitteli asiaa Twitterissä ja sanoi, että "tämän piti olla todella pieni testi, mutta menimme laajemmalle kuin oletimme".

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Useat Instagram-käyttäjät ehtivät kuitenkin huomata päivityksen, ja muun muassa Twitter täyttyi tyytymättömistä julkaisuista päivitykseen liittyen. The Guardianin mukaan ainakin Britanniassa #InstagramUpdate -tagista tuli yksi päivän trendaavimmista Twitterissä.

Twitterissä vaadittiin paluuta vanhaan Instagramiin. Uutta tapaa selata uutisvirtaa kritisoitiin ja sitä verrattiin muun muassa Tinderiin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Miksi Instagram muuttui Tinderiksi."

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Kiitos, seuraava."

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Suorana ilme kaikista kirjautumassa Instagramiin tänä aamuna."

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Vain vuonna 2018 niin iso yritys kuin Instagram voi julkaista uuden päivityksen ja saada niin kovan vastustuksen siitä, että he muuttavat sen takaisin 20 minuuttia myöhemmin. Kaunista."

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Kun Instagram julkaisee päivityksen ja 15 minuutissa kaikki vihaavat sitä."

Instagram on ilmeisesti testannut uutta ominaisuutta jo kuukausien ajan. Jo lokakuussa TechCrunch raportoi muutoksen näkyneen joillakin käyttäjillä.

Lähteet: BBC, TechCrunch, The Guardian, Twitter 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja