Miten aika on sinua kohdellut? 10 vuoden haaste leviää somessa – näin osallistut

Kuvat osoittavat: Ihminen voi painaa enemmän, mutta näyttää hoikemmalta 1:06
Muistatko vielä vaakaa vastaan kapinoivan haasteen?

Kymmenen vuoden haaste, #10YearChallenge, on innostanut jo miljoonia ihmisiä näyttämään, miten aika on heitä kohdellut.

Oletko jo törmännyt Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä kulovalkean tavoin leviävään kymmenen vuoden haasteeseen? Todennäköisesti kyllä, sillä aiheeseen liittyvillä tunnisteilla on julkaistu jo reippaat kaksi miljoonaa kuvaa.

Kymmenen vuoden haasteen ideana on julkaista itsestään kaksi kuvaa: yksi vuodelta 2009 ja toinen vuodelta 2019. Kuvat asetellaan vierekkäin tai päällekkäin ja kuvien yhteyteen lisätään joku seuraavista aihetunnisteista: #10YearChallenge, #GlowUpChallenge, #2009vs2019 tai #HowHardDidAgingHitYou.

Jos haluaa muutoksen sijaan esitellä ainoastaan entistä olemustaan, on haasteeseen mahdollista ottaa osaa vain vuoden 2009 kuva julkaisemalla.

Haasteeseen ovat ottaneet osaa miljoonien "tavisten" lisäksi useat julkisuuden henkilöt.

Reese Witherspoon. Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

Tyra Banks. Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Syntysyystä pari eri teoriaa

Independent kertoo, että haasteen alkuperästä liikkuu kahdenlaista tietoa. On mahdollista, että sillä on tekemistä Facebookin Muistot-osion kanssa, joka muistuttaa aika ajoin vanhoista palvelussa julkaistuista päivityksistä, tapahtumista ja kuvista. Toisen teorian mukaan vuosi 2009 valikoitui vertailukohteeksi, sillä sinä vuonna Facebookin maailmanvalloitus todella alkoi.

Oli niin tai näin, nostalgiaa kaipaavien lisäksi haaste on saanut myös huumoriveikot liikkeelle. Seuraavat kuvaparit ylentävät mieltä kenties enemmän kuin ikinuorten julkkisten julkaisut.

Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Lähde: Independent

Lue myös:

    Uusimmat