Instagramin kohutuin pelimies jäi kiinni kuvanmuokkauksesta – pienensi Cardi B:n peppua

1:40
Videolla Cardi B Zach Galifianakisin vieraana viime kesänä.

Dan Bilzerian päätti muokata Cardi B:n muotoja kaksikon yhteistä Instagram-kuvaa varten.

Sosiaalisessa mediassa jättisuosiosta nauttiva Dan Bilzerian joutui pienimuotoisen kohun keskelle julkaistuaan yhteiskuvan Cardi B:n kanssa.

Kuvassa mustiin pukeutunut Cardi B nojailee tuoliin Bilzerianin seisoessa hänen vierellään valkoiseen paitaan ja punaisiin uimashortseihin pukeutuneena.

Cardi B päätyi julkaisemaan saman kuvan ja räppärin seuraajat huomasivat nopeasti kuvaparissa eroja. Bilzerian oli pienentänyt Grammy-gaalassa parhaan rap-albumin palkinnon voittaneen Cardi B:n takamusta ja hoikentanut tämän vyötäröä.

Lisäksi hän oli editoinut kannabisyrityksensä logon kaksikon taustalla olevaan televisioon ja hoikentanut parivaljakon takana seisovaa naista.

Eräs Twitter-käyttäjä julkaisi kuvavertailun kahdesta otoksesta. Cardi B on sittemmin poistanut muokkaamattoman yhteiskuvan omalta tililtään.

– Jostain syystä Dan Bilzerian muokkasi Cardi B:n näyttämään hoikemmalta Instagramissaan. Tämä on esimerkillistä oudon tyypin toimintaa, kuvavertailun julkaissut käyttäjä kirjoitti.

Pokerilla ja kannabisyrityksellä rahaa tekevä Bilzerian tunnetaan parhaiten Instagram-tilistään, jolla hän poseeraa usein lukuisten vähäpukeisten mallien kanssa hulppeissa maisemissa. Viime syksynä Bilzerian itse kritisoi kuviaan muokkaavia Instagram-malleja.

– Nämä Instagram-kuviaan muokkaavat tytöt ovat kasvava epidemia. Teidän pitäisi alkaa muokata peniskuvianne, niin näette, miten he tykkäävät siitä, Bilzerian kirjoitti Twitter-tililleen lokakuussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja