Cardi B kertoo kärsineensä synnytyksen jälkeisestä masennuksesta: "Luulin, että välttäisin sen"

1:40
Cardi B Zach Galifinakisin vieraana Between Two Ferns -ohjelmassa.

Maailman ykkösartisteihin lukeutuva Cardi B koki raskaita aikoja ensimmäisen lapsensa syntymisen jälkeen.

Cardi B antoi syvähaastattelun Harper's Bazaar -lehdelle ja poseerasi samalla mahtipontisissa, prinsessateemaisissa otoksissa.

Lehden haastattelussa jenkkiräppäri avautui kivikkoisesta suhteestaan Migos-yhtyeeseen kuuluvan Offsetin kanssa. Vuoden naimisissa ollut kaksikko erosi viime syksynä.

Pariskunta sai ensimmäisen lapsensa viime kesänä. Cardi B kertoi lehdelle kärsineensä synnytyksen jälkeisestä masennuksesta.

– Luulin, että välttäisin sen. Synnytyksen jälkeen lääkärini kertoi siitä ja kerroin voivani hyvin, mutta yhtäkkiä maailman paino laskeutui hartijoilleni, räppäri muisteli lehdelle.

BuzzFeed News -sivuston mukaan noin yksi seitsemästä naisesta kärsii synnytyksen jälkeisestä masennuksesta. Oireisiin kuuluvat pelko siitä, että ei ole hyvä äiti, pelottavat ja hallitsemattomat ajatukset sekä ahdistus tai paniikkikohtaukset.

Cardi B ei ole kuitenkaan hakenut ulkopuolista apua. Räppärin mukaan hän kokee, että ei luota perheensä ulkopuolisiin ihmisiin. Samalla hänellä on ollut totuttelemista raskauden jälkeiseen vartaloon.

– En tiedä miksi, koska olen laihempi, kuin ennen raskautta. Mutta en ole saanut takaisin sitä samaa energiaa, joka minulla oli ennen raskautta. Se on aika outoa, räppäri kuvaili.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja