Instagramille uusi pomo – vastasi aiemmin Facebookin tärkeimmästä toiminnosta

Instagramin uusi johtaja on Adam Mosseri, kerrotaan kuvapalvelun blogissa. Mosserin valinnasta tiedottivat entiset johtajat Kevin Systrom ja Mike Kreiger.

Instagramin perustajat Kevin Systrom ja Mike Kreiger tiedottivat hiljattain jättävänsä yhtiön ja suuntaavansa tarmonsa jatkossa toisaalle. Nyt kaksikko on kertonut, että Instagramissa johtotehtävistä vastaa jatkossa Adam Mosseri, joka on toiminut palvelun varapääjohtajana viime toukokuusta lähtien.

Paremmin Mosseri tunnetaan kuitenkin roolistaan Facebookin tärkeimpiin toimintoihin lukeutuvan uutissyötteen johdossa. Mosseri on uransa aikana taistellut muun muassa syötteen feikkiuutisongelmaa vastaan, mutta johtanut myös joitakinFacebookin aiempia yritelmiä, kuten jo lopetettua Facebook Home -palvelua.

Systromin ja Kreigerin mukaan Mosseri on ideaali johtaja, joka jakaa Instagramin perusarvot ja kehittää sovellusta myös tulevaisuudessa oikeaan suuntaan.

”Kerrottuamme lähdöstämme meiltä on kysytty, minkälaista tulevaisuutta toivomme Instagramille. Meille tärkeintä on yhteisön – teidän kaikkien – pitäminen keskiössä. Uskomme, että Adam (Mosseri) kunnioittaa näitä arvoja ja pitää huolen siitä, että Instagram menestyy jatkossakin”, todetaan Systromin ja Kreigerin blogipäivityksessä.

Adam Mosseri aloittaa tehtävässään Instagramin johdossa tänään. Samalla palvelun perustaneet Kevin Systrom ja Mike Kreiger siirtyvät sivuun.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja