Instagramiin uusi näkymä: paljastaa kuinka paljon vietät aikaa palvelussa

Instagramiin tulee nyt uusi näkymä, joka kertoo, kuinka paljon käyttäjä viettää aikaa palvelussa. Facebook kertoi uudesta näkymästä jo elokuussa yhdessä Facebook-palveluun tulevan vastaavanlaisen näkymän kanssa. Facebookin sovellukseen näkymää ei ole kuitenkaan vielä tullut.

Valikon kautta näkymään pääsee kohdasta Oma toiminta.Näkymän kautta voi nähdä, kuinka paljon on käyttänyt aikaa Instagramissa viimeisten päivien aikana ja mikä on päivittäisen käytön keskiarvo. Mikäli lukemat vaikuttavat omasta mielestä korkeilta, löytyy samalta välilehdeltä apukeinoja käytön rajoittamiseen.

Oma toiminta -näkymän kautta voi asettaa muistutuksen, kun päivittäinen käyttöaika on tullut täyteen. Sen voi säätää viiden minuutin tarkkuudella. Kun aika tulee täyteen, Instagram muistuttaa siitä käyttäjää, mutta palvelua voi kuitenkin käyttää.

Myös ilmoituksien tuloon voi vaikuttaa uuden näkymän kautta. Sen kautta voi hiljentää Instagram-ilmoitukset vaikkapa seuraavaksi kahdeksi tunniksi. Tällöin puhelimeen tulee muut ilmoitukset normaalisti, mutta Instagramin ilmoitukset eivät häiritse käyttäjää.

Lue myös:

    Uusimmat