Mainos

Instagram kertoo nyt muille milloin viimeksi käytit sovellusta – näin voit estää sen

Instagram kertoo jatkossa muille käyttäjille, milloin olet viimeksi käyttänyt sovellusta ja ollut palvelussa aktiivinen.

Facebookin muista palveluista tuttu aktiivisuustieto on nähtävästi tullut Instagramiin päivityksenä jo laajasti.

Kaikille Instagram ei aktiivisuustietoja paljasta, vaan sen näkevät muista käyttäjistä vain seuratut käyttäjätilit sekä ne käyttäjätilit, joille on lähettänyt viestejä.

Lisäksi Instagram mahdollistaa asetuksissa uuden ominaisuuden kytkemisen pois päältä. Asetuksiin pääsee omasta profiilinäkymästä ylhäältä löytyvästä rataskuvakkeesta ja Näytä toiminnan tila -asetus löytyy tämän jälkeen avautuvalta ensimmäiseltä Asetukset-sivulta noin keskivaiheilta.

Mainos

Lisää aiheesta

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.