Instagram-malli otti jättimäisen tatuoinnin, jonka teksti on pelkkää siansaksaa – somessa pilkataan

Instagram-malli Naz Mila joutui some-pilkan kohteeksi otettuaan tatuoinnin, jossa lukee "voin tuomita yhtä jumalaa vääryyksilläni ja vääryyksilläni".

Video: Miksi kasvotatuointi tekee ihmisestä pelottavan näköisen?

Turkissa suosittu Instagram-malliNaz Mila nousi otsikoihin otettuaan suurikokoisen tatuoinnin. Milan, 26, epäonneksi kuva oli teksti, joka ei tarkoita oikeastaan mitään, kertoo Metro-lehti.

Tatuointi: "Voin tuomita yhtä jumalaa vääryyksilläni ja vääryyksilläni"

Kuva alkaa Milan kyljestä ja jatkuu alas reiteen asti. Siinä lukee "I can judge a single god with my wrongs and wrongs", mikä vapaasti suomennettuna tarkoittaa "voin tuomita yhtä jumalaa vääryyksilläni ja vääryyksilläni".

Azerbaidžanissa syntynyt Mila olisi ilmeisesti halunnut kehoonsa lauseen, joka turkiksi merkitsee "vain jumala voi tuomita virheeni ja totuuteni". Käännös kuitenkin muuttui matkan varrella melkoisesti.

Joutui some-pilkan kohteeksi

Mila joutui välittömästi some-pilkan kohteeksi julkaistuaan kuvan tatuoinnista Instagramissa. Kuvaa on epäilty jopa huijaukseksi.

– Tiedätte, että jokainen, joka sanoo "vain jumala voi tuomita minut" on sataprosenttisesti autokolari ihmisen muodossa, James Fraser vitsailee Facebookissa.

– Englantia puhuvana henkilönä tiedän nyt, miltä kiinaa puhuvista ihmisistä varmaan tuntuu, kun he lukevat kaikkia niitä outoja tatuointeja, joita ihmisillä länsimaissa on, Jessie Rula kirjoittaa.

– Hänen ei varmaan kannata välittää kovin paljoa, koska vain jumala voi tuomita tämän virheen, Stanley Ang vitsaile.

Mila ei ole kommentoinut tapausta

Osa kommentoijista myös muistuttaa, että kaikkien tatuointia hankkivien olisi tärkeää tarkistaa luonnos kerran, toisen ja vielä kolmannenkin.

Mila ei ole kommentoinut asiaa mediassa. Hän on poistanut kommentoinnin käytöstä kuvan osalta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja