Ilves solmi tärkeän sopimuksen – sensaatiovahti jatkaa seurassa, jos NHL:stä paikka ei aukene: "Maailmanluokan lahjakkuus"

Tampereen Ilves on solminut kaksi pelaajasopimusta, seura kertoo verkkosivustollaan

Toinen sopimuksen tehneistä pelaajista oli tshekkiläismaalivahti Lukas Dostal, 18. Dostal pelaa tulevan kauden Ilveksen riveissä, jos pelipaikkaa Anaheim Ducksin NHL-miehistöstä ei aukene. 

Dostal liittyy Ilveksen harjoitusvahvuuteen elokuussa ja osallistuu syksyllä Ducksin harjoitusleirille. Dostal pelasi viime kaudella Ilveksessä lainasopimuksella ja hurmasi tamperelaisseuran kannattajat. Hän solmi kauden jälkeen kolmivuotisen tulokassopimuksen Anaheimin kanssa.  

– Tavoitteeni on pelata NHL:ssä. Tehtyäni sopimuksen Anaheimin kanssa unelmani on askeleen lähempänä, mutta mikäli NHL-paikka ei vielä ensi kaudella aukea, palaan mielelläni Ilvekseen, sillä tiedän, että se on minulle paras paikka kehittyä pelaajana, Dostal kommentoi seuran tiedotteessa. 

– Lukáš Dostál osoitti viime kaudella kypsyytensä sekä kentällä että sen ulkopuolella. On mahtava asia organisaatiomme kannalta, että Lukáš näkee Ilveksen parhaana paikkana kehittyä kohti NHL:ää. Hän on poikkeuksellinen yksilö ja maailmanluokan lahjakkuus, Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo kehui tiedotteessa. 

Toinen jatkosopimuksen tehnyt pelaaja oli hyökkääjä Topias Haapanen, 21. Haapanen ja Ilves on solminut 2+1-vuotisen jatkosopimuksen. Haapanen pelasi viime kaudella viime kaudella Ilveksessä 47 runkosarjaottelua tehoilla 9+7=16.

– Hänellä on hyökkäyspeliin luontaiset taidot ja vaistot, joiden avulla hän pystyy kehittämään peliään seuraavalle tasolle. Hänen pelaamisessaan on luonnostaan asioita, joita on vaikea opettaa, ja uskomme, että fysiikan kehittymisen myötä saamme Topiaksesta erinomaisen pelaajan Ilvekseen pitkäksi aikaa, Jalo totesi. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja