Dramaattinen loppu Seinäjoella – pelaaja laukoi voittomaalin ja lensi ulos

Katso tästä Tulosruudun Veikkausliiga-juttu – KuPS aiheutti HJK:lle kauden ensimmäisen tappion.

SJK jatkoi piste- ja voittoputkeaan miesten jalkapalloliigassa, kun seinäjokelaiset kaatoivat kotonaan Interin 2–1 (1–0).

Ottelun lopussa riitti draamaa: vierasjoukkueen Tommi Jyry iski pelin tasoihin lisäajalla ja rikkoi samalla SJK:n lähes 400 minuuttia kestäneen nollapeliputken, mutta pisteen vieminen Turkuun jäi haaveeksi, kun kotijoukkue latoi heti perään voittomaalin.

2–1-osumasta vastasi Diego Rojas, jonka tarkka ja kova kuti painui täpärästi Eetu Huuhtasen vartioimaan maalin etukulmaan. Rojas sai jättää kentän välittömästi, sillä hän juhlisti maaliaan ottamalla paidan pois, mikä toi hänelle illan toisen keltaisen kortin ja sitä kautta punaisen kortin.

– Tämä on erinomainen merkki meidän joukkueestamme. Peli olisi pitänyt laittaa pakettiin jo aiemmin, ja kun niin ei tee, tällaista voi tapahtua. Olen kuitenkin iloinen siitä, että nostimme päät ylös heti tasoitusmaalin jälkeen. Se osoitti luonnetta, kommentoi SJK:n päävalmentaja Joaquin Gomez.

SJK ei ole koskaan aiemmin aloittanut kauttaan näin vahvasti liigakentillä. Joukkue on kerännyt viidestä ottelusta 11 sarjapistettä, joka oikeuttaa sarjassa toiseen sijaan.

Interille otteluun lähtö oli tukala, sillä joukkueella oli ottelusiirron takia kolmen viikon tauko edellisestä mittelöstään.

– Pelaamattomuus vaikuttaa pakostakin. Se on ihan sama, miten hyvin treenaamme ja huolehdimme taktisista asioista, kun kyseessä on näin pitkä ajanjakso, Interin päävalmentaja Jarkko Wiss harmitteli.