Ilvekselle merkittävä vahvistus – vaikean loukkaantumisen kärsinyt entinen maalitykki palaa seuraan: "Halusin päästä paikkaan, jossa minuun uskotaan ja luotetaan"

Tampereen Ilves kertoi tiistaina merkittävästä vahvistuksesta ensi kauden miehistöönsä, kun Veikkausliigasta Italiaan taannoin siirtynyt hyökkääjä Lauri Ala-Myllymäki palaa Ilvekseen kahden vuoden mittaisella sopimuksella.

Kesällä 2021 Ilveksestä italialaiseen Veneziaan siirtynyt Ala-Myllymäki oli pelannut kasvattajaseurassaan 230 virallista ottelua, joissa oli syntynyt 46 maalia. Palkintokaapista löytyvät Suomen cupin voitto kesältä 2019 sekä SM-pronssi vuodelta 2017. 

Ala-Myllymäen taival Italiassa meni mönkään jo alkuvaiheessa, kun polvivamma vei pitkälle sairaslomalle vain muutaman kuukauden Italiassa olon jälkeen.

Ala-Myllymäki siirtyi sittemmin lainalle kolmanneksi korkeimmalle tasolle Serie C:hen Triestinaan, jossa hän pelasi kymmenen ottelua tekemättä kuitenkaan maalia. Veneziassa Ala-Myllymäki ei ehtinyt otteluita kirjauttaa. 

– Tässä vaiheessa uraa halusin päästä paikkaan, jossa minuun uskotaan ja luotetaan. Suhde Ilvekseen on sellainen, että Ilves on minulle aina ykkösvaihtoehto Suomessa. Ilves osoitti jo syksyllä haluavansa minut takaisin ja neuvottelujen aikana tulin vakuuttuneeksi siitä, että Ilves on minulle paras vaihtoehto, Ala-Myllymäki sanoi Ilveksen verkkosivuilla.

– Kaikki fokus on nyt Ilveksessä ja omassa tekemisessä. Haluan päästä huippukuntoon mahdollisimman nopeasti ja joukkueen kanssa haluamme saavuttaa menestystä. Hyvät otteet Ilveksessä saattavat sitten poikia uusia mahdollisuuksia ulkomailla, mutta nyt keskittyminen on tekemiseen täällä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja