Ilves julkisti kaksi huippuhankintaa – entinen maalikuningas tarttui haaviin

Veikkausliigassa pelaava Ilves on tehnyt kaksivuotiset sopimukset Roope Riskin ja Joona Vetelin kanssa.

Riski siirtyy Ilvekseen HJK:sta, jonka riveissä hän pelasi edelliset neljä kautta. Kahta edelliskautta varjostivat loukkaantumiset ja päättyneellä sesongille Riskin vyölle kertyi vain kahdeksan ottelua.

Nyt 32-vuotias maalitykki jahtaa paluuta sarjan kirkkaimmalle huipulle.

– Keskusteluissa Ilveksen kanssa kävi nopeasti selväksi, että tämä on sellainen projekti, jossa haluan olla mukana. Odotukset ovat luonnollisesti korkealla, tulee varmasti olemaan hieno fiilis, kun pääsee virallisesti aloittamaan arjen uudessa inspiroivassa ympäristössä, Riski kommentoi seuran tiedotteessa.

– Koen, että mulla on vielä henkilökohtaisesti paljon annettavaa ja olen valmis tekemään töitä sen eteen. Tämä kausi on ollut henkilökohtaisesti haastava, kuntouduin vakavasta polvivammasta kesken kauden ja 11 kuukauden kuntoutuksen jälkeen hyppy jo käynnistyneeseen sarjakauteen ja europeleihin oli haastavaa, Riski jatkaa.

Riski voitti Veikkausliigan maalikuninkuuden 16 täysosumallaan kaudella 2020. Riski juhli maalipörssin voittoa myös kaudella 2016.

Veteli palaa Ilvekseen kahden vuoden tauon jälkeen Kuopion Palloseurasta. 28-vuotias keskikenttämies teki tällä kaudella 14 pelaamassaan ottelussa viisi maalia. Vetelin kausi päättyi harmillisesti jo heinäkuussa loukkaantumiseen.

MTV Urheilu uutisoi Vetelin Ilves-siirrosta jo lokakuussa.

Lue myös:

    Uusimmat