Ilostuta ystävää – paketoi joulumakeiset persoonallisesti

Pipareiden ja keksien valmistaminen on helppoa ja hauskaa. Ne ovat ihastuttava lahja esimerkiksi vierailulle mentäessä. Kääri makeiset omaperäisesti ja ystäväsi ilostuvat takuulla.

Oletko menossa ystäväsi luokse vierailulle? On ihanaa viedä jotain viemisiä mennessään, joten miksi et panostaisi esimerkiksi valmistamalla itse jotain makeisia ja paketoimalla en näyttävästi.

Lasipurkki

Valitse sopivan kokoinen lasipurkki. Aseta jokaisen keksin väliin leivinpaperi tai kertakäyttöisiä ja koristeellisia kakkualustoja. Leikkaa joko leivinpaperi tai kakkualustat keksien muotoon. Teippaa lasipurkkiin esimerkiksi kekseille keksimäsi nimi tai muita terveisiä lahjansaajalle. Voit myös sitoa lasipurkkiin ihastuttavan rusetin.

Päällystetty pahvirasia

Päällystä valitsemasi kokoinen pahvirasia ihastuttavalla joulupaperilla. Laita rasian sisään kaunista paperia ja asettele keksit sen päälle. Keksien päälle voi laittaa kauniita serviettejä. Muista kuitenkin rasiaa kantaessasi, että rasia ei käänny nurin perin.

Lahjapussi

Laita keksit pieneen lahjapussiin ja koristele lahjapussi tarrojen tai muiden koristeiden avulla. Älä laita lahjapussiin kuitenkaan liikaa keksejä, jotta ne eivät murene.

Sellofaani

Voit myös paketoida makeiset sellofaaniin. Asettele keksit kauniiseen jonoon ja kääri ne sellofaanilla. Voit esimerkiksi sitoa paketin molemmista päistä kauniilla nauhoilla, jotta tuliainen näyttäisi suurelta karkilta.

Muuta

Laita keksien sekaan tai purnukan päälle esimerkiksi kauniisti kirjoitettu resepti.

Lue myös:

Lähde: Real Simple

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat