Ilonan asuvalinta meni kiusallisella tavalla pieleen: "Kun tulet töihin pukeutuneena matoksi"

Tämä on ranskalaisten naisten tyylin salaisuus 0:57

Englantilainen Ilona huomasi kiusallisen pukeutumismokansa työpaikalle saavuttuaan. Naisen mekko oli kuin samaa sarjaa kokolattiamaton kanssa!

Mikä on ranskalaisten naisten tyylin salaisuus? Yllä olevalta videolta se selviää!

Jokainen nainen tietää sen kiusallisen tunteen, kun saapuu juhliin tai työpaikalle pukeutuneena samanlaiseen asuun kuin kollega. Muistatko esimerkiksi kuuden naisen joukon, joilla oli kaikilla samanlainen asu hääjuhlassa?

Toisinaan oma asu voi puolestaan sulautua ympäristöön vähän liiankin hyvin. Niin kävi esimerkiksi naiselle, jonka paita oli kuin yhteen luotu hotellin käytävän värien kanssa.

Myös Ilona Burton -niminen nainen havaitsi työpaikalleen tullessaan, että hänen valitsemassaan mekossa oli vähän turhankin tuttuja sävyjä. Itse asiassa brittinaisen mekko sointui täydellisesti työpaikan kokolattiamaton kanssa yhteen.

"Kun tulet töihin pukeutuneena kokolattiamatoksi. Olen häpeissäni." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Et ole yksin"

Burtonin twiittaamasta kuvasta on tykätty jo kymmeniä tuhansia kertoja. Lisäksi se poiki myös vastaavia kokemuksia muilta Twitter-käyttäjiltä.

"Kun menet baariin pukeutuneena lattiaksi."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Minäkin olen ollut tuossa tilanteessa, mutta Airbnb:n tapettina." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Ah, tämä vie minut muistossani päivään, jolloin menin töihin pukeutuneena mukiksi." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Et ole yksin."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Lähteet: Mashable, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat