Erikoinen yhteensattuma: Naisen paita sopi täydellisesti yhteen hotellin käytävän kanssa

Kuka olisi uskonut, että tämä kuva naisesta seisomassa hotellin käytävällä nousisi hitiksi? Yllä olevaa kuvaa on katsottu Imgur-kuvapalvelussa tähän mennessä jo lähes viisi miljoonaa kertaa.

Tavallinen hotellimatka sai yllättävän käänteen, kun sosiaalinen media sekosi yllättäen naismatkaajan julkaisemasta kuvasta. 

Lauren Clark ja hänen siskonsa olivat matkalla festivaaleille, kun he päättivät pysähtyä yöksi matkan varrella olevaan hotelliin. Sattumanvaraisesti valittu hotelli osoittautui ainutlaatuiseksi valinnaksi, sillä tämän hotellireissun ansiosta hän käynnisti vaatteet ja hotellin sisustuksen yhdistävän someilmiön.

Sai ihmiset jakamaan omia kuviaan

Clark huomasi pian hotelliin kirjautumisen jälkeen, että hänen paitansa sointui täydellisesti hotellin seinän väreihin. Tämä oli naisen mielestä niin hauska yhteensattuma, että hän päätti jakaa kuvan suosittuun kuvapalvelu Imguriin. 

Sen jälkeen kun Clark julkaisi tämän kuvan, ihmiset ryhtyivät jakamaan omia vastaavia kuviaan suosituimpiin kuvapalveluihin. Kuvista löytyy niin laukkuja kuin paitojakin, jotka sointuvat täydellisesti hotellin sisustukseen, kuten mattoihin ja tapetteihin.

– Kirjauduimme sattumanvaraiseen hotelliin ja näin kävi, Lauren Clark kommentoi kuvan aiheutunutta kohua.

Lähde: Today, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat