Ilmoitti itsensä kadonneeksi? Yksinäinen koira ilmaantui poliisiaseman vastaanottotiskille: "Ehkä se halusikin jättää ilmoituksen kadonneesta henkilöstä"

Astronautti palasi kotiin vietettyään 328 päivää – paluuta odottanut koira repesi liitoksistaan 0:59
Tämän astronautin koira sekosi onnesta, kun omistaja palasi kotiin pitkältä komennukselta.

Koira kipitti poliisiasemalla ilmoittamaan itsensä kadonneeksi. 

Texasisilaisella Odessan poliisilaitoksella ilahduttiin, kun asemalle sisään asteli suloinen ja oma-aloitteinen koira helmikuun 11. päivänä. Hauva asteli suoraan palvelutiskille ja nousi seisomaan tiskiä vasten.

Muun muassa eläinsivusto The Dodo sekä brittisivusto Metro arvelevat, että kotoaan karkuteille lähtenyt koira saapui ilmoittamaan itsensä kadonneeksi. Poliisilaitoksen Facebook-sivuilla kerrottiin puolestaan poliisien arvelleen, että koira oli hakemassa paikkaa poliisikoirana.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Koiraa vastaanottamassa oli muun muassa ylikonstaapeli Rusty Martin, joka kertoo, ettei eksynyt koira vaikuttanut kovinkaan ahdistuneelta.

– Olimme kaikki innoissamme saatuamme sen rakennukseen. Meillä oli tennispallo ja heittelimme sitä aulassa hetken aikaa. Kaikki rakastivat sitä, Martin kertoo The Dodolle.

Koira ratkaisi katoamisensa itse

Poliisimiehet eivät kuitenkaan jättäneet huomiota koiran alkuperäistä huolenaihetta: sen eksymistä. Hauvalla oli panta, mutta tunnistetiedot olivat pudonneet pois. Niinpä paikalle kutsuttiin eläinsuojelun väkeä tarkastamaan koiran siru.

Tässä vaiheessa koira kuitenkin päätti olleensa kadoksissa jo liiankin kauan ja suuntasi itsenäisesti takaisin kotiinsa.

– Se juoksi ulos yhtä nopeasti kuin tuli sisään, Martin kertoo.

Omistaja, Edward Alvarado, ilmoitti seuraavana päivänä, että kyseessä oli hänen koiransa ja se oli palannut kotiin reissuiltaan. Omistaja ei ollut ehtinyt edes kaivata koiraansa, sillä hän oli ollut nukkumassa, kertoo Metro. Edward sai kuulla koiransa tempauksesta vasta, kun hänen sukulaispoikansa tekstasi hänelle seuraavana päivänä nähtyään Chicon kuvia Facebookissa.

Chico-koira asuu asemalta reilun 1,5 kilometrin päässä poliisilaitokselta. 1-vuotias Chico ratkaisikin oman katoamisensa siis täysin itse.

– Olin vaikuttunut. Siitä saattaa olla tähän työhön, nauraa Martin.

"Ehkä se halusi jättää ilmoituksen"

Poliisilaitosta tukevalla Facebook-sivulla Chicon tarinaan suhtauduttiin huumorilla.

– Ehkä se ei ollut eksynyt. Ehkä se halusikin jättää ilmoituksen kadonneesta henkilöstä, arveli eräs kommentoija.

Lue myös:

    Uusimmat