Ilman treffikutsuja jääneet Bachelor-naiset tekevät yllätysratkaisun – "Tuli ihan puskista"

Ilman treffikutsuja jääneet Bachelor-naiset tekevät yllätysratkaisun ruususeremoniassa – "Tuli ihan puskista" 2:04
Bachelor Suomi -ohjelmassa ilman treffikutsuja jääneet Nea ja Miili tekevät yllätysratkaisun juuri ennen ruusujen jakoa.

Bachelor Suomi -ohjelmassa ilman treffikutsuja jääneet Nea ja Miili tekevät yllätysratkaisun juuri ennen ruusujen jakoa.

Bachelor Suomi nähdään MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaisin. Mikko Parikan juontamassa ohjelmassa seurataan kahta poikamiestä, Sami Toiviaista ja Anton Aaltosta, jotka tapaavat sinkkunaisia.

Naiset pääsevät tutustumaan molempiin miehiin ja heillä on valta valita, kumpi miehistä kiinnostaa enemmän. Naisilla on mahdollisuus hyväksyä ruusu joko molemmilta tai vain heitä enemmän kiinnostavalta bachelorilta.

Jaksossa osa naisista pahoittaa mielensä jäädessään ilman treffikutsua. Malttamattomaksi tunnustautuva Nea myöntää suoraan, että kutsutta jääminen ottaa aivoon.

– Kyllä mulle kasvoi sellainen jäätävä tatti otsaan. Harmittaa ihan huolella, hän sanoo.

Myös Miili kertoo potevansa jo kovaa ikävää Antonia kohtaan, sillä kaksikko ei ole päässyt vähään aikaan tapaamaan kahden kesken. 

– Kyllä harmittaa. Olen ollut nyt ihan seinäruusuna täällä, Miili harmittelee. 

Ruususeremoniassa malttamattomat Nea ja Miili tekevätkin yllättävät päätökset. He ovat saaneet aiemmin miehiltä ensivaikutelmaruusut ja sen mukana edun, joka oikeuttaa kahdenkeskiseen jutteluhetkeen Bacheloreiden kanssa. Niin Nea kuin Miilikin käyttävät edun ennen ruusujen jakoa. 

– Se tuli kyllä ihan puskista. Me kaikki olimme ihan, että mitä täällä tapahtuu, Heidi sanoo kameralle. 

Katso videolta, kuinka Nea käyttää hyödyksi kahdenkeskisen juttelutuokionsa Samin kanssa. 

Bachelor Suomi alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaisin klo 21. Bachelor: Ruusun jälkeen alkaa MTV Katsomossa tiistiaisin. 

Bachelor Suomi on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat