Ilman sijoitusta jäänyt Miss Suomi -finalisti avautuu katkerana: ”En voi peittää pettymystäni”

Pettynyt Miss Suomi -finalisti Jenna Ruohola arvostelee kanssakilpailijoitaan ja tuomareita.

VIDEO: Vuoden 2018 Miss Suomeksi kruunattiin Alina Voronkova.

Miss Suomi -finaalissa lauantai-iltana kilpaillut Jenna Ruohola purkaa pettymystään sosiaalisessa mediassa. Ilman sijoitusta jäänyt Ruohola kirjoittaa Instagramissa, ettei finaalin lopputulos ollut sellainen, kuin hän odotti.

– En koe tarvetta esittää onnellista kolmikon puolesta, kun en sitä rehellisesti voi kaikkien osalta olla. Kyseisessä kolmikossa ei ole mielestäni tarpeeksi sitä osaamista, jota annettiin ymmärtää, että tänä vuonna haetaan.

Ruoholan mielestä kolmen parhaan joukkoon sijoittuneet eivät ole valmiita kansainvälisiin kilpailuihin. Hänen mukaansa kaikki finalistit eivät olleet tarpeeksi kokeneita esiintyjiä.

– Kuten finaalilähetyksessä näimme, moni menee lukkoon helponkin kysymyksen edessä, kun tilanne jännittää. Ja kisa sentään käytiin äidinkielellämme. 

Ruoholan mukaan tuomaristo ei arvioinut finalistien suoriutumista tarpeeksi kokonaisvaltaisesti. Hän kertoo hankkineensa esiintymiskokemusta ja luoneensa kontakteja jo vuosien ajan, mutta kokee, ettei sillä ollut kilpailussa merkitystä.  

– Tämä teksti saattaa kuulostaa katkeralta, mutta en voi peittää pettymystäni siitä, että jäin taas ilman sijoitusta. Tuntuu, että sillä ei ole arvoa, mitä olet tehnyt ennen kisoja, kiertueella tai itse finaalissa.

– Halusin tuoda ajatukseni kuitenkin esille. Vuosia tätä matkaa kuljettiin, nyt se tuli päätökseen, hän päättää kirjoituksensa.

25-vuotias Ruohola osallistui Miss Suomi -kilpailuun tänä vuonna toisen ja viimeisen kerran. Ikänsä vuoksi hänellä ei ole enää mahdollisuutta osallistua kilpailuun.

Lue myös:

    Uusimmat