Mainos

Miss Suomi -semifinalistin parisuhde päättyi yllättäen: ”Oli pakko aloittaa elämä uudestaan alusta”

2:04

Miss Suomi -semifinalisti Jenna Ruoholalla on nyt viimeinen mahdollisuus Suomen kauneimman kruunuun.  

VIDEO: Jenna Ruohola haluaa olla seuraava Lenita Airisto.

Helsinkiläinen Jenna Ruohola tavoittelee Miss Suomen kruunua toista kertaa. Kaksi vuotta sitten hän ylsi kärkikymmenikköön, mutta ei sijoittunut kolmen parhaan joukkoon.

– Siitä jäi fiilis, että vitsi, oliko se nyt tässä. Kun ikäraja tuli täyteen, ajattelin, että pitää vaan myöntää, että maailmassa on nuorempia, kauniimpia ja sanavalmiimpia tyttöjä.

Kun kilpailuun osallistumisen yläikärajaa nostettiin, Ruohola alkoi miettiä, josko yrittäisi vielä kerran. Lopullinen päätös syntyi, kun Ruoholan äiti kannusti tytärtään osallistumaan.

– Ajattelin hänen sanovan, että ei enää kannata hakea, nyt on aika keskittyä muihin juttuihin. Mutta hän sanoi, että totta kai haet.

25-vuotias Ruohola uskoo, että iästä ja aiemmasta kokemuksesta on kilpailussa hyötyä.

– Luulen sen näkyvän esiintymisessä, että on jo jotain elämää takana.

Suuri käänne Ruoholan elämässä tapahtui puolitoista vuotta sitten, kun pitkä parisuhde päättyi yllättäen. Eron myötä hän on kokenut aikuistuneensa.

– Oli pakko aloittaa elämä uudestaan ihan alusta. Olin muuttanut hänen perässään toiseen kaupunkiin ja perheeni asui toisella paikkakunnalla. Olin silloin tosi yksin. Kavereita oli, mutta perheen tuki puuttui. Asiat alkoivat järjestyä, kun itse tein sen päätöksen, että nyt käytiin pohjalla ja tästä noustaan vaan ylöspäin.

Jos Ruohola menestyy kilpailussa, hän haluaa olla ahkera ja aktiivinen esikuva.

– Olen aina paiskinut töitä. Olen vetänyt lasten teatterikerhoa, mennyt lukiosta suoraan töihin ja tehnyt kahta työtä samaan aikaan. Haluan olla helposti lähestyttävä. Haluan, että ihmiset voivat tulla juttelemaan, enkä ole koskaan naama väärinpäin.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.