Ilkka Herola ja Eero Hirvonen hymyssä suin upeasta voitostaan: "Otetaan ilo irti"

Hirvonen ja Herola hiihtivät parisprintin voittoon: Nautitaan tästä 0:57
Videolla Eero Hirvosen ja Ilkka Herolan kommentit voitokkaasta kisasta.

Ilkka Herola ja Eero Hirvonen ylsivät komeaan suorituksen Lahden lauantaipäivässä. He voittivat kotiyleisön edessä yhdistetyn 2x7,5 kilometrin parikilpailun. Kaksikko oli hymyssä suin kilpailun jälkeen MTV Urheilun haastattelussa.

Edellisen kerran suomalaisvoittoa on juhlittu yhdistetyssä vuonna 2010, kun Hannu Manninen juhli ykköstilaa. 

– Ei olisi enää voinut paljoa paremmin mennä, Herola sanoo.

Suomalaisten voiton ratkaisi Hirvonen upealla loppukirillään viimeisillä metreillä. Hän oli samoilla linjoilla joukkuetoverinsa kanssa onnistuneesta päivästä. Hirvonen tosin avasi, että viikonloppu ei ole ollut helppo.

– Oma fiilis on ollut vähän sellainen alaviereinen, eikä ole ollut parasta tekemistä mäessä. Vaikean oloinen viikonloppu on ollut flunssan jäljiltä. Aika hyvin kääntyi homma tänään päälaelleen, Hirvonen kertoo. 

Herola toppuuttelee ajatuksia seuraavasta kisasta ja muistuttaa, että nyt pitää nauttia tästä ainakin hetken aikaa. Hän kertoo myös, mitä voitto merkitsee.

– Mahtavia fiiliksiä ja ikimuistoisia elämyksiä. Tässä kohtaa ei kuitenkaan kannata vielä lähteä miettimään sitä seuraavaa, vaan pitää nauttia tästä, Herola sanoo.

– Otetaan ilo irti siitä, että tänään meni hyvin. Varsinkin, kun ottaa huomioon, että oma itsellä tuo edellinen palkintopallisijoitus tuli näihin aikoihin viime vuonna. Nautitaan tästä, Hirvonen päättää. 

Lahdessa on sunnuntaina vuorossa yhdistetyssä normaalikilpailu. Mäkiosuus alkaa kello 12.30 ja hiihto-osuus kello 16.15.


Lue myös:

    Uusimmat