IL: Waltteri Torikka sai kutsun Linnan juhliin

Laulaja Waltteri Torikka sai tiedon presidenttiparilta saadusta kirjeestä kesken loman.

MTV:n Tähdet, tähdet -ohjelman voiton viime keväänä vienyt oopperalaulaja Waltteri Torikka nähdään tänä vuonna tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolla.

– Mulla oli vähän sellainen aavistus, että kutsu saattaisi tulla. Mulla oli kyllä tiedossa, että olen menossa Linnan juhlien jatkoille esiintymään, mutta tuplakutsu oli kyllä melkoinen yllätys, Torikka kertoo Iltalehden haastattelussa.

Torikka oli mukana myös vuonna 2013 Tampereella Tampere-talossa järjestetyllä itsenäisyyspäivän vastaanotolla.

– Kutsun saaminen on aika hienoa. Tämä on ollut niin isojen asioiden ja käänteiden vuosi. Kyllä Linnan juhlat on yksi tämän vuoden huippuhetkiä.

Eeva-lehden äänestyksessä vuoden seksikkäimmäksi mieheksi valittu Torikka vieraili marraskuun alussa Peter Nymanin Peter Uutisvirrassa -ohjelmassa.

– Kyllähän se vähän hämmentää, mutta senkin kokee positiivisena. Esiintyjänä en pysty suoraan vaikuttamaan siihen, miten ihmiset kokevat ja näkevät minut, Torikka kommentoi titteliä Nymanin haastattelussa.


MTV3:n Tähdet, tähdet -ohjelmasta koko kansan tietoisuuteen noussut oopperatähti tuumi, etteivät seksikkyystittelit häiritse taiteen tekemistä.

– Ei se häiritse. Taidetta ja viihdettä ei ole syytä erottaa, Torikka vastasi.

Lue myös:

    Uusimmat