Mainos

IL: Poliisi sai useita vihjeitä toimitusjohtajan oudosta kuolemasta jo kesällä

Iltalehti uutisoi, että useat tahot olivat pyytäneet poliisia tutkimaan epäselvissä olosuhteissa menehtyneen toimitusjohtajan kuolemaa jo kesällä. Poliisi käynnisti rikostutkinnan asiasta kuitenkin vasta kuukausia myöhemmin.

Iltalehti on haastatellut kuolleen forssalaisen toimitusjohtajan ystävää, joka kertoo monien alkaneen epäillä miehen vaimoa kuoleman jälkeen. Epäilyksenaihetta antoivat muun muassa naisen ristiriitaiset kertomukset aviomiehen kuolinsyystä.

Ystävän mukaan Forssan poliisiin otti yhteyttä tapauksen tiimoilta useampi henkilö jo kesällä, mutta mitään ei tapahtunut.

Hämeen poliisin rikosylikomisario Martti Hirvonen myöntää Iltalehdelle, että poliisi oli saanut tapauksesta vihjeitä jo ennen oikeuslääketieteellisen raportin valmistumista. Vasta raportin valmistumisen jälkeen kuolemantapausta alettiin epäillä rikokseksi ja aiemmin sitä oli tutkittu normaalina kuolemansyyn tutkintana.

Hirvonen sanoo, että pitkä aika tapauksen ja rikostutkinnan aloittamisen välillä haittaa aina poliisitutkintaa. Hänen mukaansa tapauksen tutkinnassa ei kuitenkaan ole tehty virhettä.

– Tässä tapauksessa en näe mitään näillä tiedoilla väärin toimimista. Juttuhan ei pääse ihan heti vanhenemaan, kun murha ei vanhene ollenkaan, Hirvonen sanoo Iltalehden haastattelussa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.