IL: Opiskelijaryhmä kännäsi ja harrasti seksiä suositussa vesipuistossa lasten edessä – "Tyttökin sanoi, että äiti näetkö mitä nuo tekevät"

Lapsiperheen vierailu Vaasan Tropiclandiaan viime sunnuntaina sai järkyttävän käänteen, kun paikalla ollut opiskelijaryhmä harrasti muiden kylpijöiden edessä seksiä ja joi alkoholia sammumispisteeseen saakka. Asiasta kertoo Iltalehti.

Perheenäiti kertoo lehdelle olleensa vesipuistossa 9-vuotiaan tyttärensä kanssa viiden aikaan iltapäivällä. Paikalla oli myös opiskelijaryhmä, jonka käytös lähti täysin käsistä.

– Kun päästiin altaalle, niin nuoret juhlivat tuoppien kanssa altaassa ja pariskunnat kiehnäsivät siellä. Näin kolmen parin harrastavan seksiä altaassa ja yhden pariskunnan porealtaassa. Tyttökin sanoi, että äiti näetkö mitä nuo tekevät, perheenäiti kuvailee lehdelle.

Yksi sammui altaaseen, toinen konttasi ja oksensi

Äidin mukaan yksi juhlijoista sammui altaaseen, ja jouduttiin hakemaan pois uimavalvojan toimesta. Toinen konttasi suihkuosastolla ja oksensi viemäriin.

Tropiclandian johtaja Tuomas Luukkonen vahvistaa tapahtuneen Iltalehdelle.

– Selkeästi ei ole asiallista käytöstä ollut tältä ryhmältä. Heidän toimintaansa on myös puututtu ja esimerkiksi anniskelusta on sitten tarjoiltu vettä.

 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja