IL: Kauhutapahtumasta rikosilmoitus Helsingissä – koskettelu peräaukolle oli liikaa

Helsingissä lokakuun viidentenä päivänä järjestetty kauhutapahtuma on poikinut ainakin yhden rikosilmoituksen.

Iltalehti kertoo tapahtumassa mukana olleesta henkilöstä, joka on tehnyt rikosilmoituksen seksuaalisesta väkivallasta. Tapahtuma pidettiin tilausravintola Mestaritallissa Taka-Töölössä. After Dark -tapahtuman järjesti Dusk Till Dawn Productionsa Oy, ja se oli kielletty alaikäisiltä.

MTV Uutiset kertoi aiemmin, että poliisi kielsi saman tapahtuman järjestämisen Imatralla.

Dusk Till Dawnin vastaava tuottaja Janne Haonperä kertoi tuolloin, että yrityksen tuottamat osallistavat aikuisten kauhutaloelämykset ovat sujuneet hyvin. Vuosi sitten Helsingissä Vuosaaressa toteutetussa tapahtumassa kuusi ihmistä keskeytti kokemuksen.

– Syinä oli lähinnä pimeän pelko tai ahtaanpaikan pelko. Turvasanalla keskeyttäjä pääsi nopeasti pois tilanteesta ja hänen kanssaan keskusteltiin, ettei viihteeksi tarkoitetusta kokemuksesta jää paha olo, kertoi Haonperä.

Osallistujalle tarjottu hyvitystä 

Iltalehden haastatteleman henkilön mukaan tapahtuma sujui odotetusti viimeiseen kohtaukseen asti. Siinä alaston miesnäyttelijä oli ravistellut ihmisiä, tarrannut kiinni sukupuolielimistä ja työntänyt yllättäen sormet osallistujan peräaukolle.

Lehden mukaan järjestäjä on tarjonnut kyseiselle osallistujalle hyvitystä pääsylipun hinnasta. Järjestäjä on keskustellut asiasta myös poliisin kanssa. Hän kertoo, ettei tapahtumassa ole missään tapauksessa ole ollut tarkoituksena ahdistella ketään. Järjestäjän mukaan näyttelijöitä on ohjeistettu niin, ettei jatkossa ketään saa missään tapauksessa kosketella intiimialueelle. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja