Mainos

IL: Kahvilatyöntekijän alatyylinen kohtelu johti rikosilmoistukseen

Tapanilan urheilukeskuksen Mosakahvilassa Helsingissä tapahtui Rajat kiinni -mielenosoituksen yhteydessä viime kuussa välikohtaus, joka johti rikosilmoitukseen. Asiasta uutisoi Iltalehti.

Tapanilan urheilutalosäätiön toimitusjohtaja Matti Linnavirta kertoi 21. viime kuuta järjestetyn Rajat kiinni -mielenosoituksen jälkeen Iltalehdelle, että Mosakahvilassa käynyt mielenosoituksen johtohenkilö käyttäytyi hyvin alatyylisesti kahvilan työntekijää kohtaan. Asiasta tehtiin rikosilmoitus.

Helsingin poliisilaitoksen rikoskonstaapeli ja tapauksen tutkinnanjohtaja Timo Luoto vahvistaa Iltalehdelle, että kahvilassa tapahtuneista tapahtumista on kirjattu rikosilmoitus. Rikosnimikkeenä on kunnianloukkaus.Toimitusjohtaja Linnavirran kuvaama alatyylinen käytös on rikosilmoitukseen kirjatun tiedon mukaan nimittelyä. Luodon mukaan poliisilla ovat epäillyn tekijän tuntomerkit.

Iltalehden saamien tietojen mukaan mielenosoituksessa oli ollut myös anarkisteja, jotka olivat tulleet paikalle häiritsemään mielenosoitusta.

Tapanilan urheilukeskuksen läheisyydessä on järjestetty kevään aikana useita Rajat kiinni -mielenosoituksia. Urheilukeskuksessa järjestetään muun muassa karatekursseja turvapaikanhakijoille. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.