Mainos

Helsingin Asema-aukiolla pahoinpidelty mies kuoli sairaalassa – poliisi ei kommentoi yksityiskohtia

Helsingin poliisista kerrotaan MTV Uutisille, että poliisi tutkii lauantaina 10.  syyskuuta tapahtunutta pahoinpitelyä.

Pahoinpitelyn uhri on myöhemmin kuollut sairaalassa. Poliisi ei kuitenkaan kommentoi, onko pahoinpitelyllä osuutta kuolemaan.

Helsingin poliisi vahvistaa Helsingin Sanomille, että miespuolinen uhri oli saanut pahoinpitelyssä iskuja myös pään alueelle.

– Esitutkinta on kesken ja alussa, päivystävä tutkinnanjohtaja Pekka Seppälä sanoo MTV Uutisille.

Poliisi vahvistaa myös sen, että Helsingin päärautatieaseman lähistöllä järjestettiin samana päivänä pahoinpitelyn kanssa uusnatsistisen Kansallisen vastarintaliikkeen mielenosoitus.

Lauantaina sosiaalisessa mediassa levisi kuolleen miehen isän kirjoitus, jonka mukaan pahoinpitely tapahtui lauantaina 10. syyskuuta noin kello 13 Elielinaukiolla Kansallisen vastarintaliikkeen järjestämän tapahtuman yhteydessä. Mies kuoli sairaalassa perjantaina 16. syyskuuta.

Vastarintaliikkeen nettisivulla on 11. syyskuuta päivätty video, joka on otsikoitu "Välikohtaus Helsingin katuaktivismissa". Sen yhteydessä olevassa tekstiosuudessa kerrotaan kaveriporukasta, joka olisi käyttäytynyt "aggressiivisesti". Tällöin oli "erään aktivistin puututtava tilanteeseen ja annettava pikainen kurinpalautus kaikista aggressiivisimmalle henkilölle".

Vastarintaliike sanoo "taistelevansa kulttuurien ja kansojen sekoittumista vastaan ja vaalivansa pohjoismaista verenperintöä".

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.