Mainos

IL: Ekstaasipilleri oli tappaa kaksivuotiaan

Kaksivuotias tyttö joutui tehohoitoon syötyään lattialta löytämänsä ekstaasipillerin Vantaan Tikkurilassa toissa kesänä. Vantaan käräjäoikeus tuomitsi tytön enon ja tämän ystävän törkeästä vammantuottamuksesta ehdolliseen vankeuteen, kertoo Iltalehti.

Eno ja tämän 33-vuotias ystävä joutuvat lisäksi maksamaan tytölle 4 000 euron korvaukset.

Tapaus sattui toissa kesänä lapsen löydettyä huumetta kotinsa keittiön lattialta. Tyttö sai kouristuskohtauksen. Tehohoidon ansiosta tytön henki säästyi.

Vanhemmat vapautettiin syytteistä

Tytön vanhemmat olivat viettäneet iltaa äidin veljen ja tämän naisystävän kanssa. Illan aikana aikuiset olivat juoneet muutaman oluen.

Iltakymmenen aikaan seuraan liittyi lapsen enon 33-vuotias ystävä, jolla oli ollut mukanaan ekstaasia. Illan kuluessa hän oli salaa tarjonnut huumetta lapsen enolle. Lattialle oli päätynyt ainakin murunen ekstaasia.

Käräjäoikeus vapautti lapsen vanhemmat syytteistä. He kertoivat oikeudessa, että heillä ei ollut aavistustakaan talossa olleen huumeita.

Tytön isä oli siivonnut yöllä varta vasten olutpurkit ja piilottaneensa keittiöstä veitset, koska tiesi tyttärensä ottavan käteensä kaiken mihin ylettyy. Tyttö heräsi seuraavana aamuna kuuden aikoihin ja sai suuhunsa huumetta.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.