Mainos

IL: Eija-Riitta Korhola sairastui aggressiiviseen syöpään: "Elämä on lahja, jota ei voi hallita"

Eija-Riitta Korhola sairastui syöpään, mutta piti sairautensa julkisuudelta piilossa, kertoo Iltalehti.

Entinen kokoomuksen europarlamentaarikko Eija-Riitta Korhola kertoi Iltalehden blogissaan, miksi hän on päivittänyt blogiaan harvemmin. Korhola sairastui aggressiiviseen syöpään.

– Voimiani on verottanut vakava, aggressiivinen syöpä ja sen erilaiset seurausvaikutukset. Nyt kun näyttää, että minulla on realistisia toiveita selviytyä, totean asiaa kuitenkaan sen enempää tämän jälkeen kommentoimatta: elämä on lahja, jota ei voi hallita. Sanon tämä nöyrin mielin, Korhola kirjoittaa Iltalehden blogissa.

Eija-Riitta Korhola tuoreessa kuvassa Instagram-tilillään.

Piilotti sairauden suojellakseen itseään

Korhola sanoo, että ei sairautensa aikana pystynyt tuomaan asiaa julkisuuteen. Iltalehden haastattelussa hän mainitsee halunneensa suojautua niin yli-innokkailta auttajilta kuin ihmisiltä, jotka saattaisivat kommentoida poliitikon sairautta ilkeästi.

Haastattelussa Korhola kertoo, että nopea diagnoosi pelasti hänen henkensä. Hoitojen välissä hän teki töitä, vaikka kivut olivat välillä kovat.

– Peruukki kun oli päässä ja kipulääkkeet sisässä, moni ei aavistanut yhtään mitään siitä, mitä kävin läpi. Välillä taas olin niin kovissa tuskissa, että elämä oli pelkkää huohottamista.

Lääkärin mukaan Korhola on nyt kuitenkin terve. Hän sanoo, että ei aio kommentoida sairauttaan enempää julkisuudessa. 

Korjattu Korholan sukunimeä väliotsikon jälkeen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.