Mainos

Me Naiset: Rintasyövästä toipunut Eija-Riitta Korhola: "Sairastamisen jälkeen olen tajunnut, miten nopeasti kaikki voi olla ohi"

Kaksi vuotta sitten rintasyöpää sairastanut Eija-Riitta Korhola on toipunut sairaudestaan ja on lääkärien mukaan tällä hetkellä terve.

Rintasyöpää sairastanut Eija-Riitta Korhola, 59, sai syöpädiagnoosin vuonna 2017. Me Naiset -lehden haastattelussa hän kertoo, ettei osannut ensin huolestua pienestä kyhmystä hänen rinnassaan. Korhola meni vastaanotolle ystävän painostuksesta. Tutkimuksissa selvisi, että syöpä on aggressiivista laatua ja vaatii leikkausta.

Hoidot toivat mukanaan Korholalle kipuja. Leikkaushaava tulehtui, hän sai sädehoidoista palovammoja ja muut hoidot aiheuttivat komplikaatioita. Korhola kärsi keuhkokuumeista ja -tulehduksista.

– Jo astianpesukoneen tyhjentämisen jälkeen olin niin uupunut, että jouduin ottamaan parin tunnin päiväunet. Roskia en jaksanut viedä edes hissillä, vaan suljin vain keittiönoven, jotta niiden haju ei leviäisi muualle, Korhola kertoo Me Naiset -lehden haastattelussa.

Korhola kertoo olevansa valtavan kiitollinen siitä, että on hengissä. Tällä hetkellä hän on lääkäreiden mukaan terve.

– Sairastamisen jälkeen olen tajunnut, miten nopeasti kaikki voi olla ohi, mutta syvän surun kokemus on myös lisännyt kykyä kokea iloa, Korhola toteaa lehden haastattelussa.

Lähde: Me Naiset

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja